Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pikantní kapr po "mlynářsku"

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 10min
Nutriční hodnoty
868 kalorií 4.0g cukrů 5.0g tuků 26.0g bílkovin

Příprava

Očištěného kapra rozpůlíme, můžeme stáhnout z kůže, pak jej nakrájíme na proužky asi tak na dva prsty šířky. Očistíme česnek a prolisujeme ho. Jednotlivé porce osolíme, zakapeme citronem a vetřeme do nich prolisovaný česnek. Dáme odležet, nejlépe do druhého dne. Smícháme mouku s trochou pálivé papriky a v ní obalíme jednotlivé porce kapra. Zprudka osmažíme, vložíme do pekáčku a dáme asi na 15-2O minut do předehřáté trouby. Podáváme nejlépe s jednoduchým bramborovým salátem.

Bulb Tip k receptu

Chutná i po studenu.


Přidat na Pinterest
Ajaja

02. 01. 2010, Recept navštíven: 7311x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře