Pikantní naložený bůček
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Bůček omyjeme pod studenou tekoucí vodou a důkladně vysušíme. Do osolené vroucí vody přidáme kuličky pepře, 4 celé stroužky česneku, bůček, na čtvrtky nakrájenou cibuli a vaříme 75 minut. Poté bůček vyjmeme a necháme okapat. Mezitím důkladně smícháme 1 lžíci vývaru z bůčku, zbývající rozetřený česnek, mletou papriku, chilli koření, kečup, mletý pepř a sůl dle chuti. Takto připravenou směs nanášíme na ještě teplý bůček, rovnoměrně rozetřeme a zabalíme do alobalu. Dáme na 2 hodiny do mrazničky a poté do lednice. Podáváme studené a nakrájené na plátky.
Milena24. 06. 2009
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
planeta 27. 07. 2014, 08:25

majka 19. 03. 2017, 19:59

palino 13. 05. 2017, 16:52

dušanka 24. 06. 2019, 11:42

Svetlana 27. 08. 2019, 20:31

hanka 05. 09. 2019, 19:03

katka16031 23. 11. 2019, 19:01
katka16031 18. 08. 2016, 20:19
Santa 15. 02. 2017, 21:53