Pikantní naložený bůček
Obtížnost
Čas přípravy
2h 15min
Čas vaření
1h 15min
Celkový čas
3h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
4680
kalorií
7.0g
cukrů
1.0g
tuků
209.0g
bílkovin
Příprava
Bůček omyjeme pod studenou tekoucí vodou a důkladně vysušíme. Do osolené vroucí vody přidáme kuličky pepře, 4 celé stroužky česneku, bůček, na čtvrtky nakrájenou cibuli a vaříme 75 minut. Poté bůček vyjmeme a necháme okapat. Mezitím důkladně smícháme 1 lžíci vývaru z bůčku, zbývající rozetřený česnek, mletou papriku, chilli koření, kečup, mletý pepř a sůl dle chuti. Takto připravenou směs nanášíme na ještě teplý bůček, rovnoměrně rozetřeme a zabalíme do alobalu. Dáme na 2 hodiny do mrazničky a poté do lednice. Podáváme studené a nakrájené na plátky.
Milena24. 06. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenziplaneta 27. 07. 2014, 10:25
© 2024, Railsformers s.r.o.