Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pikantní naložený bůček

Obtížnost Čas přípravy
2h 15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 15min 3h 30min
Nutriční hodnoty
4680 kalorií 7.0g cukrů 1.0g tuků 209.0g bílkovin

Příprava

Bůček omyjeme pod studenou tekoucí vodou a důkladně vysušíme. Do osolené vroucí vody přidáme kuličky pepře, 4 celé stroužky česneku, bůček, na čtvrtky nakrájenou cibuli a vaříme 75 minut. Poté bůček vyjmeme a necháme okapat. Mezitím důkladně smícháme 1 lžíci vývaru z bůčku, zbývající rozetřený česnek, mletou papriku, chilli koření, kečup, mletý pepř a sůl dle chuti. Takto připravenou směs nanášíme na ještě teplý bůček, rovnoměrně rozetřeme a zabalíme do alobalu. Dáme na 2 hodiny do mrazničky a poté do lednice. Podáváme studené a nakrájené na plátky.


Přidat na Pinterest
Milena

24. 06. 2009, Recept navštíven: 22578x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
Také děláváme naložený bůček, ale nevaříme ho ,ale pečeme, jinak postup stejný, necháváme odpočinout alespoň 2 dny, super, doporučuji všem

27. 07. 2014, 08:25

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný naložený bočik

19. 03. 2017, 19:59

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vyskúšaný, je to vyborné a velmi chutné

13. 05. 2017, 16:52

Přidat komentář
katka16031
vyborná masova lahodka

katka16031 18. 08. 2016, 20:19

Thumb
nechápu, proč bůček od řezníka mýt, pak ho důkladně osušit a šup s ním do vroucí vody. Pochopil bych, kdybychom ho měli na pánvi opéct, ale takhle je to divné..

Santa 15. 02. 2017, 21:53

Facebook komentáře