Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Plátky kachních prsou plněné foie gras se zázvorovým želé a zázvorovým sorbetem

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 3h 10min , Čas vaření: 22min
Celkový čas: 3h 32min , porce

18 kalorií, 2.0g cukrů, 0.0g tuků, 2.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Kachní prsa osolíme, opepříme a jemně nařežeme kůži, poté přidáme nasekaný tymián. Na rozpálené pánvičce opečeme z obou stran do zlatavé barvy. Poté v troubě dopečeme na 180°C cca 7 minut. Poté kachní prso necháme v ledničce vychladnout a pomocí úzkého dlouhého nože „prošpikujeme“. Do vytvořené kapsy vložíme foie gras a necháme v lednici odležet cca 2-3 hodiny.
Čerstvý zázvor oloupeme, nakrájíme na jemné kostičky a povaříme z jablkovým juicem. Cca po 15ti minutách zázvor vycedíme do „vývaru“ vložíme plátek nabobtnalé želatiny, glukózu nalijeme do potřebné formy a necháme v lednici zatuhnout.
Jako dekoraci a doplněk pokrmu použijeme trhané zelené saláty a zázvorový sorbet.

Havlíček

12. 02. 2013, Recept navštíven: 1961x

Tento recept vaří šéfkuchař v restauraci AvantGarde
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera byt velmi dobre

12. 03. 2016, 19:19

Přidat komentář

Facebook komentáře