Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Plněná kýta z Vysočiny

Plněná kýta z Vysočiny
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 20min , porce

1400 kalorií, 0.0g cukrů, 43.0g tuků, 5.0g bílkovin

Příprava

Plátky omyjeme, osušíme, pořádně naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na stranu. Plecko umeleme, osolíme, opepříme, dáme papriku, mletý kmín a přilijeme zakysanou smetanu - řádně promícháme. Na naklepané plátky dáme z jedné i druhé strany lžíci semletého a ochuceného plecka a balíme proti sobě tak, aby to připomínalo zadek. Vymažeme pekáč, maso vložíme, přelijeme teplým bujónem a pečeme v předehřáté troubě cca 45 - 50 minut.

02. 10. 2011, Recept navštíven: 1792x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Plněná kýta z Vysočiny

Plněná kýta z Vysočiny

Plátky omyjeme, osušíme, pořádně naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na stranu. Plecko umeleme, osolíme, op...

Zobrazit všechny podobné recepty k Plněná kýta z Vysočiny Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne, velmi dobre

08. 05. 2016, 19:04

Přidat komentář

Facebook komentáře