Plněná kýta z Vysočiny
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
1400
kalorií
0.0g
cukrů
43.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Plátky omyjeme, osušíme, pořádně naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na stranu. Plecko umeleme, osolíme, opepříme, dáme papriku, mletý kmín a přilijeme zakysanou smetanu - řádně promícháme. Na naklepané plátky dáme z jedné i druhé strany lžíci semletého a ochuceného plecka a balíme proti sobě tak, aby to připomínalo zadek. Vymažeme pekáč, maso vložíme, přelijeme teplým bujónem a pečeme v předehřáté troubě cca 45 - 50 minut.
02. 10. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.