Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Plněná kýta z Vysočiny

Plněná kýta z Vysočiny

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1400 kalorií 0.0g cukrů 43.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Plátky omyjeme, osušíme, pořádně naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na stranu. Plecko umeleme, osolíme, opepříme, dáme papriku, mletý kmín a přilijeme zakysanou smetanu - řádně promícháme. Na naklepané plátky dáme z jedné i druhé strany lžíci semletého a ochuceného plecka a balíme proti sobě tak, aby to připomínalo zadek. Vymažeme pekáč, maso vložíme, přelijeme teplým bujónem a pečeme v předehřáté troubě cca 45 - 50 minut.


02. 10. 2011, Recept navštíven: 1920x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne, velmi dobre

08. 05. 2016, 19:04

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vyborný a chutný recept

29. 03. 2017, 18:44

Přidat komentář

Facebook komentáře