Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Plněné brambory v alobalu

Plněné brambory v alobalu
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 50min , porce

192 kalorií, 0.0g cukrů, 5.0g tuků, 6.0g bílkovin

Příprava

Na masti zapeníme nakrájanú cibuľu a nakrájané údené mäso. Surové zemiaky oškriabeme a vytvoríme v nich dutiny. Vykrojené časti zemiakov zomelieme spolu s údeným mäsom, pokoreníme, pridáme zelenú petržlenovú vňať, vajičko a mierne posolíme. Touto zmesou vyplníme otvor zemiakov. Alobal potrieme olejom, zabalíme doň zemiaky a pečieme v dobre vyhriatej rúre na 150°C asi 40 minút.

Bulb Tip k receptu

K upečeným zemiakom podávame zeleninový šalát.

Jozef

06. 01. 2011, Recept navštíven: 3789x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Plněné brambory

Plněné brambory

Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Pak vnitřky vydlabeme tak, aby stěny zůstaly silné asi 6m...

Plněné brambory v alobalu

Plněné brambory v alobalu

Na masti zapeníme nakrájanú cibuľu a nakrájané údené mäso. Surové zemiaky oškriabeme a vytvoríme v nich dut...

Plněné bramborové šišky

Plněné bramborové šišky

Omyté brambory oloupeme, zalijeme vařící vodou, přidáme sůl a uvaříme do měkka. Část vody slijeme, brambor...

Zobrazit všechny podobné recepty k Plněné brambory v alobalu Link-arrow
Thumb.42065

Zeleninkový salát

Kukuřičky a fazole scedíme, klásky nakrájíme na menší kousky a všechno vložíme do mísy. Přidáme najemno n...


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané a chutilo skvele

31. 08. 2016, 19:37

Přidat komentář

Facebook komentáře