Plněné brambory v alobalu
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
40min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
192
kalorií
0.0g
cukrů
5.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Na masti zapeníme nakrájanú cibuľu a nakrájané údené mäso. Surové zemiaky oškriabeme a vytvoríme v nich dutiny. Vykrojené časti zemiakov zomelieme spolu s údeným mäsom, pokoreníme, pridáme zelenú petržlenovú vňať, vajičko a mierne posolíme. Touto zmesou vyplníme otvor zemiakov. Alobal potrieme olejom, zabalíme doň zemiaky a pečieme v dobre vyhriatej rúre na 150°C asi 40 minút.
Tip k receptu
K upečeným zemiakom podávame zeleninový šalát.
Jozef06. 01. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.