Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Plněné topinky

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
60 kalorií 6.0g cukrů 1.0g tuků 17.0g bílkovin

Příprava

Z obou plátků chleba vykrojíme střídku vcelku tak, aby zůstala jen opravdu kůrka. Pozor, nerozkrajujeme, kůrka musí být spojená. Na pánvi rozehřejeme kousek sádla a dáme na ni kůrku chleba. Do ní rozklepneme celé vajíčko, vidličkou narušíme žloutek, aby se rozteklo, malinko posolíme a na vykrojenou část chleba namažeme paštiku, zatlačíme namazanou stranou do vajíčka na pánvi. Lehce opečeme a topinku obrátíme a také opečeme.
Po vyndání potřeme lehce hořčicí, kečupem a posypeme najemno nakrájenou cibulkou.

Bulb Tip k receptu

Já dávám ostrý kečup, ale to je na každém, možné je i místo paštiky dát zbylý kousek salámu.


Přidat na Pinterest
Roxana

04. 01. 2010, Recept navštíven: 2586x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře