Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Plněné topinky

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 30min , porce

60 kalorií, 6.0g cukrů, 1.0g tuků, 17.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Z obou plátků chleba vykrojíme střídku vcelku tak, aby zůstala jen opravdu kůrka. Pozor, nerozkrajujeme, kůrka musí být spojená. Na pánvi rozehřejeme kousek sádla a dáme na ni kůrku chleba. Do ní rozklepneme celé vajíčko, vidličkou narušíme žloutek, aby se rozteklo, malinko posolíme a na vykrojenou část chleba namažeme paštiku, zatlačíme namazanou stranou do vajíčka na pánvi. Lehce opečeme a topinku obrátíme a také opečeme.
Po vyndání potřeme lehce hořčicí, kečupem a posypeme najemno nakrájenou cibulkou.

Bulb Tip k receptu

Já dávám ostrý kečup, ale to je na každém, možné je i místo paštiky dát zbylý kousek salámu.

Roxana

04. 01. 2010, Recept navštíven: 2348x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Plněné topinky

Plněné topinky

Z obou plátků chleba vykrojíme střídku vcelku tak, aby zůstala jen opravdu kůrka. Pozor, nerozkrajujeme, ků...

Zobrazit všechny podobné recepty k Plněné topinky Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře