Plněné topinky

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
15min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

60 kalorií
6.0g cukrů
1.0g tuků
17.0g bílkovin


Příprava

Z obou plátků chleba vykrojíme střídku vcelku tak, aby zůstala jen opravdu kůrka. Pozor, nerozkrajujeme, kůrka musí být spojená. Na pánvi rozehřejeme kousek sádla a dáme na ni kůrku chleba. Do ní rozklepneme celé vajíčko, vidličkou narušíme žloutek, aby se rozteklo, malinko posolíme a na vykrojenou část chleba namažeme paštiku, zatlačíme namazanou stranou do vajíčka na pánvi. Lehce opečeme a topinku obrátíme a také opečeme.
Po vyndání potřeme lehce hořčicí, kečupem a posypeme najemno nakrájenou cibulkou.

Tip k receptu

Já dávám ostrý kečup, ale to je na každém, možné je i místo paštiky dát zbylý kousek salámu.

přidejte na:
Roxana

04. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobre topinky

12. 05. 2018, 18:41

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.