Plněné topinky
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
15min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
60
kalorií
6.0g
cukrů
1.0g
tuků
17.0g
bílkovin
Příprava
Z obou plátků chleba vykrojíme střídku vcelku tak, aby zůstala jen opravdu kůrka. Pozor, nerozkrajujeme, kůrka musí být spojená. Na pánvi rozehřejeme kousek sádla a dáme na ni kůrku chleba. Do ní rozklepneme celé vajíčko, vidličkou narušíme žloutek, aby se rozteklo, malinko posolíme a na vykrojenou část chleba namažeme paštiku, zatlačíme namazanou stranou do vajíčka na pánvi. Lehce opečeme a topinku obrátíme a také opečeme.
Po vyndání potřeme lehce hořčicí, kečupem a posypeme najemno nakrájenou cibulkou.
Tip k receptu
Já dávám ostrý kečup, ale to je na každém, možné je i místo paštiky dát zbylý kousek salámu.
Roxana04. 01. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.