Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Plněné uzené maso

Plněné uzené maso

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
156 kalorií 0.0g cukrů 11.0g tuků 12.0g bílkovin

Příprava

Do masa ostrým nožem prořízneme kapsu, naplníme ji rozdrobeným sýrem, nasekanými vejci a nasekanou petrželkou. Maso spíchneme jehlou nebo ho sešijeme. Opepříme, okmínujeme, narovnáme do pekáčku, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, mírně podlijeme a za občasného podlévání pečeme do měkka.


jessynka

08. 04. 2010, Recept navštíven: 1521x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je celkom chutne jedlo

09. 11. 2016, 20:58

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
plnené udené mäso je perfektne chutné

05. 02. 2017, 14:01

Přidat komentář
Ajaja
Myslíš, že by šlo vynechat kmín, pepř dát do náplně a maso ochutit jen bobkovým listem a novým kořením ?

Ajaja 08. 04. 2010, 19:47

jessynka
já myslím, že by to šlo, to jsem nezkoušela, ale proč né?

jessynka 08. 04. 2010, 19:52

Ajaja
Díky

Ajaja 08. 04. 2010, 22:18

Facebook komentáře