Chybějící obrázek

Plněný husí krk

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

45min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

2112 kalorií
0.0g cukrů
48.0g tuků
22.0g bílkovin


Příprava

Kůži očistíme, osolíme a jeden konec zašijeme. Očištěné vepřové maso umeleme společně s houskou zvlhčenou mlékem. Přidáme žloutek, okořeníme česnekem utřeným se solí, pepřem a zázvorem. Dobře promícháme a naplníme do připravené kůže. Zašijeme i druhý konec. Pečeme na sádle v troubě dozlatova asi 45 minut nebo můžeme vařit zhruba 30 minut v osolenén vývaru ze zeleniny. Pečený nebo vařený krk podáváme nakrájený na tenké plátky.

přidejte na:
Jiřulka

19. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
treba vyskúšať
katka16031 22. 11. 2017, 21:14
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
niekedy vyskúšam
Svetlana 29. 03. 2018, 22:48