Plněný husí krk
Obtížnost
Čas přípravy
45min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
2112
kalorií
0.0g
cukrů
48.0g
tuků
22.0g
bílkovin
Příprava
Kůži očistíme, osolíme a jeden konec zašijeme. Očištěné vepřové maso umeleme společně s houskou zvlhčenou mlékem. Přidáme žloutek, okořeníme česnekem utřeným se solí, pepřem a zázvorem. Dobře promícháme a naplníme do připravené kůže. Zašijeme i druhý konec. Pečeme na sádle v troubě dozlatova asi 45 minut nebo můžeme vařit zhruba 30 minut v osolenén vývaru ze zeleniny. Pečený nebo vařený krk podáváme nakrájený na tenké plátky.
Jiřulka19. 01. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.