Plněný lososový plátek
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
0min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
772
kalorií
0.0g
cukrů
57.0g
tuků
69.0g
bílkovin
Příprava
Čerstvý špenát opereme a krátce ho spaříme ve vroucí vodě. Poté ho scedíme, rychle propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
Plátky uzeného lososa rozložíme na potravinovou fólii tak, aby vznikl souvislý obdélníkový plát. Na lososa poklademe vychladlé listy špenátu a na něj filety matjesa. Vše pevně zavineme do rolády, zabalíme do folie a dáme do lednice vychladit.
Štávu z jednoho citronu smícháme s vínem a dáme vařit. Solamyl rozmícháme v trošce vody a nalijeme do vroucí směsi. Dále už nevaříme. Do omáčky přidáme máslo na zjemnění chuti, osolíme, opepříme a necháme vychladit.
Roládu z lososa nakrájíme na plátky a podáváme s omáčkou. Zdobíme koprem.
22. 03. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.