Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Plněný vepřový řízek

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 55min
Nutriční hodnoty
3076 kalorií 3.0g cukrů 5.0g tuků 31.0g bílkovin

Příprava

Vepřové řízky naklepeme. Na pánvi osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme na proužky nakrájenou šunku, na kostky nakrájený uzený sýr a trochu ostré papriky. Chvíli opékáme.
Řízky osolíme, opepříme a potřeme připravenou nádivkou. V půlce je přehneme, spíchneme nití, obalíme v mouce a po obou stranách pomalu opékáme v rozpáleném oleji. Poté trochu podlijeme vodou a dusíme doměkka. Podáváme s brambůrky.

Bulb Tip k receptu

Pokud podlijeme řízky místo vodou vývarem, můžeme ve výpeku pak udělat omáčku a dát ji na maso. Jako příloha je pak dobrá rýže.


Přidat na Pinterest
Evík

20. 09. 2012, Recept navštíven: 2536x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Plněné řízky jsou u nás oblíbené a sýr se šunkou jako náplň je jako skvělá klasika :)

30. 09. 2012, 00:11

Přidat komentář

Facebook komentáře