Smažený vepřový řízek v bramboráku
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
2116
kalorií
0.0g
cukrů
207.0g
tuků
15.0g
bílkovin
Příprava
Oloupané brambory jemně nastrouháme a vzniklou vodu z nich částečně slijeme.
Přidáme mléko, vejce, utřený česnek, pepř, majoránku a tolik mouky, aby vzniklo zahoustlé těsto. Vše dobře promícháme.
Plátky masa na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a zprudka po obou stranách v rozpáleném oleji opečeme.
V jiné pánvi rozehřejeme nový olej, vložíme část bramborového těsta, utvoříme z něj tenčí placičku, dáme na ni plátek masa a smažíme. Když se těsto propeče, dáme navrch na maso znovu část těsta, rozetřeme, obrátíme a dosmažíme.
31. 08. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.