Smažený vepřový řízek v bramboráku

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

2116 kalorií
0.0g cukrů
207.0g tuků
15.0g bílkovin


Příprava

Oloupané brambory jemně nastrouháme a vzniklou vodu z nich částečně slijeme.
Přidáme mléko, vejce, utřený česnek, pepř, majoránku a tolik mouky, aby vzniklo zahoustlé těsto. Vše dobře promícháme.
Plátky masa na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a zprudka po obou stranách v rozpáleném oleji opečeme.
V jiné pánvi rozehřejeme nový olej, vložíme část bramborového těsta, utvoříme z něj tenčí placičku, dáme na ni plátek masa a smažíme. Když se těsto propeče, dáme navrch na maso znovu část těsta, rozetřeme, obrátíme a dosmažíme.

přidejte na:
labe

31. 08. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
veľmi chutný rezeň

09. 08. 2018, 21:31

Chybí obrázek
chuťovo vynikajuci rezeň

23. 01. 2019, 22:06

Chybí obrázek
chutí vynikajúco

20. 04. 2019, 17:29

Chybí obrázek
rezeň výborný

30. 05. 2019, 10:25

Chybí obrázek
obľúbený rezeň

07. 07. 2019, 18:17

Přidat komentář
Chybí obrázek
je to naše oblíbené jídlo :-) a věřte mi, že nejlepší je k němu pěkně vychlazené pivo. Dodávám fotečky :-)

Vera 31. 08. 2009, 15:03

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.