Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Smažený vepřový řízek v bramboráku

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

2116 kalorií, 0.0g cukrů, 207.0g tuků, 15.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Oloupané brambory jemně nastrouháme a vzniklou vodu z nich částečně slijeme.
Přidáme mléko, vejce, utřený česnek, pepř, majoránku a tolik mouky, aby vzniklo zahoustlé těsto. Vše dobře promícháme.
Plátky masa na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a zprudka po obou stranách v rozpáleném oleji opečeme.
V jiné pánvi rozehřejeme nový olej, vložíme část bramborového těsta, utvoříme z něj tenčí placičku, dáme na ni plátek masa a smažíme. Když se těsto propeče, dáme navrch na maso znovu část těsta, rozetřeme, obrátíme a dosmažíme.

labe

31. 08. 2009, Recept navštíven: 5723x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Smažený vepřový řízek v bramboráku

Smažený vepřový řízek v bramboráku

Oloupané brambory jemně nastrouháme a vzniklou vodu z nich částečně slijeme. Přidáme mléko, vejce, utřený ...

Smažený vepřový jazyk

Smažený vepřový jazyk

Jazyk omyjeme a dáme vařit do osolené vody v tlakovém hrnci na necelou hodinu, uvaříme doměkka. Vychladlý j...

Zobrazit všechny podobné recepty k Smažený vepřový řízek v bramboráku Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Vera
je to naše oblíbené jídlo :-) a věřte mi, že nejlepší je k němu pěkně vychlazené pivo. Dodávám fotečky :-)

Vera 31. 08. 2009, 15:03

Facebook komentáře