Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Smažený vepřový řízek v bramboráku

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
2116 kalorií 0.0g cukrů 207.0g tuků 15.0g bílkovin

Příprava

Oloupané brambory jemně nastrouháme a vzniklou vodu z nich částečně slijeme.
Přidáme mléko, vejce, utřený česnek, pepř, majoránku a tolik mouky, aby vzniklo zahoustlé těsto. Vše dobře promícháme.
Plátky masa na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a zprudka po obou stranách v rozpáleném oleji opečeme.
V jiné pánvi rozehřejeme nový olej, vložíme část bramborového těsta, utvoříme z něj tenčí placičku, dáme na ni plátek masa a smažíme. Když se těsto propeče, dáme navrch na maso znovu část těsta, rozetřeme, obrátíme a dosmažíme.


Přidat na Pinterest
labe

31. 08. 2009, Recept navštíven: 6533x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Vera
je to naše oblíbené jídlo :-) a věřte mi, že nejlepší je k němu pěkně vychlazené pivo. Dodávám fotečky :-)

Vera 31. 08. 2009, 15:03

Facebook komentáře