Smažený vepřový řízek v bramboráku
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
2116
kalorií
0.0g
cukrů
207.0g
tuků
15.0g
bílkovin
Příprava
Oloupané brambory jemně nastrouháme a vzniklou vodu z nich částečně slijeme.
Přidáme mléko, vejce, utřený česnek, pepř, majoránku a tolik mouky, aby vzniklo zahoustlé těsto. Vše dobře promícháme.
Plátky masa na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a zprudka po obou stranách v rozpáleném oleji opečeme.
V jiné pánvi rozehřejeme nový olej, vložíme část bramborového těsta, utvoříme z něj tenčí placičku, dáme na ni plátek masa a smažíme. Když se těsto propeče, dáme navrch na maso znovu část těsta, rozetřeme, obrátíme a dosmažíme.
31. 08. 2009
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
katka16031 09. 08. 2018, 21:31

majka 23. 01. 2019, 22:06

palino 20. 04. 2019, 17:29

hanka 30. 05. 2019, 10:25

Svetlana 07. 07. 2019, 18:17
Komentáře
Přidat komentář© 2021, Railsformers, s.r.o.
Vera 31. 08. 2009, 15:03