Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Plovdivské maso s rýží

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

1268 kalorií, 0.0g cukrů, 120.0g tuků, 50.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Cibuli nakrájíme nadrobno a lehce osmažíme na troše tuku. Vepřové maso nakrájíme na nudličky a přidáme k cibuli, osolíme a až cibulka zrůžoví, přidáme papriku a grilovací koření, podlijeme vodou a dusíme. Až maso změkne, přidáme rajský protlak, dobře promícháme a zahustíme trochou mouky, rozmíchané ve vodě a povaříme ještě asi 5 minut.

Na talíři posypeme na kolečka nakrájenou syrovou cibulí či jarní cibulkou. Rýži posypeme strouhaným Eidamem.

Bulb Tip k receptu

Recept je rychlý, lze jej urychlit ještě tím, že jej děláme v tlakovém hrnci, kde celá příprava trvá necelých 20 minut. Někdy přidávám trochu kečupu.

Roxana

04. 01. 2010, Recept navštíven: 5180x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Plovdivské maso s rýží

Plovdivské maso s rýží

Cibuli nakrájíme nadrobno a lehce osmažíme na troše tuku. Vepřové maso nakrájíme na nudličky a přidáme k ci...

Zobrazit všechny podobné recepty k Plovdivské maso s rýží Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept chutný, nenaročný

04. 11. 2016, 11:08

Přidat komentář

Facebook komentáře