Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Plovdivské maso s rýží

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
1268 kalorií 0.0g cukrů 120.0g tuků 50.0g bílkovin

Příprava

Cibuli nakrájíme nadrobno a lehce osmažíme na troše tuku. Vepřové maso nakrájíme na nudličky a přidáme k cibuli, osolíme a až cibulka zrůžoví, přidáme papriku a grilovací koření, podlijeme vodou a dusíme. Až maso změkne, přidáme rajský protlak, dobře promícháme a zahustíme trochou mouky, rozmíchané ve vodě a povaříme ještě asi 5 minut.

Na talíři posypeme na kolečka nakrájenou syrovou cibulí či jarní cibulkou. Rýži posypeme strouhaným Eidamem.

Bulb Tip k receptu

Recept je rychlý, lze jej urychlit ještě tím, že jej děláme v tlakovém hrnci, kde celá příprava trvá necelých 20 minut. Někdy přidávám trochu kečupu.


Přidat na Pinterest
Roxana

04. 01. 2010, Recept navštíven: 6139x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept chutný, nenaročný

04. 11. 2016, 11:08

Přidat komentář

Facebook komentáře