Chybějící obrázek

Polévka z bažanta

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

108 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
15.0g bílkovin


Příprava

Bažanta očistíme, umyjeme a dáme na 20 minút zapiecť do rúry. Vyberieme a dáme variť do studenej vody. Keď voda zovrie, pridáme zeleninu a koreniny. Varíme až kým mäso nezmäkne, potom ho oberieme z kosti a pokrájame na jemne rezance. Polievku precedíme a podávame s mäsom.

Tip k receptu

Ako prílohu podávame domáce rezance(niťovky).

přidejte na:
Jozef

10. 08. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutná bažantia polievka

majka 18. 03. 2017, 18:58

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
polievka z bažanta je vynikajúca, chutná

Svetlana 03. 10. 2017, 20:51

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
bolo by dobre vyskúšať

katka16031 11. 09. 2019, 14:45

Přidat komentář