Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Polévka z bažanta

Polévka z bažanta

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 10min
Nutriční hodnoty
108 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 15.0g bílkovin

Příprava

Bažanta očistíme, umyjeme a dáme na 20 minút zapiecť do rúry. Vyberieme a dáme variť do studenej vody. Keď voda zovrie, pridáme zeleninu a koreniny. Varíme až kým mäso nezmäkne, potom ho oberieme z kosti a pokrájame na jemne rezance. Polievku precedíme a podávame s mäsom.

Bulb Tip k receptu

Ako prílohu podávame domáce rezance(niťovky).


Jozef

10. 08. 2010, Recept navštíven: 3912x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná bažantia polievka

18. 03. 2017, 18:58

Přidat komentář

Facebook komentáře