Chybí obrázek

Polévka z bažanta

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

108 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
15.0g bílkovin


Příprava

Bažanta očistíme, umyjeme a dáme na 20 minút zapiecť do rúry. Vyberieme a dáme variť do studenej vody. Keď voda zovrie, pridáme zeleninu a koreniny. Varíme až kým mäso nezmäkne, potom ho oberieme z kosti a pokrájame na jemne rezance. Polievku precedíme a podávame s mäsom.

Tip k receptu

Ako prílohu podávame domáce rezance(niťovky).

přidejte na:
Chybí obrázek

10. 08. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
chutná bažantia polievka

18. 03. 2017, 18:58

Chybí obrázek
polievka z bažanta je vynikajúca, chutná

03. 10. 2017, 20:51

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.