Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Polévka z červené řepky

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 2h 30min
Nutriční hodnoty
48 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Ze stehen odstraníme kůži, a uvařime je doměkka v asi 1,5-1,8 l vody, do které dáme asi 2 lžičky vegety. Po uvaření maso vykostíme a nakrájíme na menší kousky. Do vývaru vložíme na kostičky nebo na měsíčky nakrájenou mrkev, přidáme řepu i s trochou šťávy, zahustíme se smetanou, kterou jsme rozmíchali s moukou. Přidáme koření, podle chuti osolíme, osladíme a vaříme 15-20 minut. Nakonec přidáme nakrájené maso. Pokud je polévka málo hustá, vyjmeme z polévky asi 4 lžice (maso, mrkev, řepu a trochu šťávy) a rozmixujeme. Polévka bude mít lepší chuť. Poté tuto směs dáme zpět do polévky a zamícháme. Polévka je hotova.


Přidat na Pinterest
katka16031

24. 11. 2009, Recept navštíven: 1818x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
podobá sa to trochu na boršč, chutí vyborne

29. 11. 2016, 20:13

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star
trochu dlhšia príprava, ale poliveka chutná

24. 01. 2017, 20:02

Přidat komentář
tepito
To je asi něco jako boršč?nebo se pletu?

tepito 27. 01. 2010, 11:12

Facebook komentáře