Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Polévka z červené řepy

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
740 kalorií 35.0g cukrů 41.0g tuků 13.0g bílkovin

Příprava

Červenou řepu omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Na másle dozlatova osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou řepu a za stálého míchání zlehka osmahneme. Přidáme víno, sůl, ocet, přikryjeme pokličkou a vaříme 20 minut, dokud řepa nezměkne. Necháme trochu vychladit a polévku rozmixujeme. Vlijeme do hrnce, přidáme zeleninový bujón, rozetřený česnek a necháme projít varem. Polévku servírujeme teplou a ozdobenou lžící smetany a nasekaným koprem.


Přidat na Pinterest
Milena

26. 06. 2009, Recept navštíven: 4480x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře