Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Polské bonbóny

Polské bonbóny

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 30min
Nutriční hodnoty
2936 kalorií 7.0g cukrů 169.0g tuků 45.0g bílkovin

Příprava

Ovsené vločky zomelieme a preosejeme, pridáme cukor, kakao, roztopené maslo, rum a žĺtky. Všetko spolu vypracujeme na hmotu, ktorou obaľujeme mandle. Obalené mandle sformujeme do tvaru čerešne, poprášime kakaom a necháme uschnúť.

Bulb Tip k receptu

Namiesto mandli môžeme použiť vlašské alebo lieskové orechy.


Jozef

18. 07. 2010, Recept navštíven: 2416x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře