Pórková polévka s masem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

5min
Čas vaření
55min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

324 kalorií
0.0g cukrů
18.0g tuků
42.0g bílkovin


Příprava

Z masa, soli, pepře a libečku uvaříme vývar. Mezitím nakrájíme očištěný pórek a mrkev nastrouháme na nudličky. Maso vyjmeme z vývaru, vsypeme pórek a vaříme asi 10-15 minut. Poté přidáme hotovou jíšku, bujón a nastrouhanou mrkev. Krátce povaříme, přidáme nakrájené maso, prohřejeme a odstavíme. Na talířích polévku ozdobíme nakrájenou pažitkou.

Tip k receptu

Kdo chce polévku hustější, tak přidá jíšku.

přidejte na:
JanaB

09. 12. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
místo bujónu dávám domácí vývar
Přidané ingredience: domácí vývar

planeta 10. 04. 2014, 12:28

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Dělám ji, ale bez mnasa

heladon 28. 11. 2014, 08:51

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
výborná

katka16031 12. 12. 2015, 17:18

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobra je aj s masom

palino 02. 09. 2016, 18:44

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Polévka je uvařená z vývaru a dochucená bujónem. Proč ještě přidávat domácí vývar?

JanaB 10. 04. 2014, 17:28