Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pórková polévka s masem

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
55min 1h 0min
Nutriční hodnoty
324 kalorií 0.0g cukrů 18.0g tuků 42.0g bílkovin

Příprava

Z masa, soli, pepře a libečku uvaříme vývar. Mezitím nakrájíme očištěný pórek a mrkev nastrouháme na nudličky. Maso vyjmeme z vývaru, vsypeme pórek a vaříme asi 10-15 minut. Poté přidáme hotovou jíšku, bujón a nastrouhanou mrkev. Krátce povaříme, přidáme nakrájené maso, prohřejeme a odstavíme. Na talířích polévku ozdobíme nakrájenou pažitkou.

Bulb Tip k receptu

Kdo chce polévku hustější, tak přidá jíšku.


Přidat na Pinterest
JanaB

09. 12. 2013, Recept navštíven: 1772x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
místo bujónu dávám domácí vývar
Přidané ingredience: domácí vývar

10. 04. 2014, 12:28

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělám ji, ale bez mnasa

28. 11. 2014, 08:51

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborná

12. 12. 2015, 17:18

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra je aj s masom

02. 09. 2016, 18:44

Přidat komentář
Thumb
Polévka je uvařená z vývaru a dochucená bujónem. Proč ještě přidávat domácí vývar?

JanaB 10. 04. 2014, 17:28

Facebook komentáře