Pošírované hrušky s čokoládou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10h 30min
Čas vaření
30min

Celkový čas

11h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1508 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Hrušky ponecháme celé včetně stopky. Jenom je oloupeme a zespodu vykrojíme jadřince. Vodu smícháme s cukrem, citrónovou šťávou a přivedeme k varu. Přidáme oloupané hrušky, skořici, přikryjeme pokličkou a vaříme 15 minut na mírném plameni. Sundáme z plamene a necháme minimálně 10 hodin odležet ve vzniklém sirupu. Poté hrušky vyjmeme a necháme okapat. Mezitím ve vodní lázni roztopíme čokoládu. Na talíř vlijeme trochu sirupu, doprostřed dáme 1-2 lžíce ušlehané šlehačky a okapanou hrušku. Nakonec hrušku opatrně polijeme roztopenou čokoládou a podáváme.

přidejte na:
Milena

11. 06. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vo vine su lepšie

majka 26. 08. 2016, 19:34

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborná vínova prichuť

hanka 11. 10. 2016, 20:22

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
hrušky povarene vo víne su potom oveľa lepšie

dušanka 13. 03. 2017, 19:35

Přidat komentář
Ajaja
Doporučuji místo ve vodě povařit v červeném víně.

Ajaja 22. 01. 2010, 23:01