Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pošírované hrušky s čokoládou

Obtížnost Čas přípravy
10h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 11h 0min
Nutriční hodnoty
1508 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Hrušky ponecháme celé včetně stopky. Jenom je oloupeme a zespodu vykrojíme jadřince. Vodu smícháme s cukrem, citrónovou šťávou a přivedeme k varu. Přidáme oloupané hrušky, skořici, přikryjeme pokličkou a vaříme 15 minut na mírném plameni. Sundáme z plamene a necháme minimálně 10 hodin odležet ve vzniklém sirupu. Poté hrušky vyjmeme a necháme okapat. Mezitím ve vodní lázni roztopíme čokoládu. Na talíř vlijeme trochu sirupu, doprostřed dáme 1-2 lžíce ušlehané šlehačky a okapanou hrušku. Nakonec hrušku opatrně polijeme roztopenou čokoládou a podáváme.


Přidat na Pinterest
Milena

11. 06. 2009, Recept navštíven: 4057x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vo vine su lepšie

26. 08. 2016, 19:34

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná vínova prichuť

11. 10. 2016, 20:22

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hrušky povarene vo víne su potom oveľa lepšie

13. 03. 2017, 19:35

Přidat komentář
Ajaja
Doporučuji místo ve vodě povařit v červeném víně.

Ajaja 22. 01. 2010, 23:01

Facebook komentáře