Přírodní vepřová kotleta s kapustovým zelím

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

1104 kalorií
0.0g cukrů
26.0g tuků
40.0g bílkovin


Příprava

Hlávkovou kapustu omyjeme a obereme z ní ovadlé listy.

Kapustu nakrájíme na kousky. Mezitím si v kastrůlku osmahneme slaninu na kostičky, jakmile slanina pustí tuk, přidáme najemno nakrájenou cibulku a smažíme až cibule zesklovatí. Přidáme nakrájenou kapustu a zalijeme vodou asi do tří čtvrtin kapusty.
Dusíme do změknutí. Nakonec osolíme, opepříme a přídáme rozmačkané stroužky česneku.

Mezitím co se nám dusí kapusta, připravíme si maso. Vepřové kotlety naklepeme jemně klouby prstů, z obou stran osolíme, opepříme a dáme péct do trouby na 180°C asi 15 minut.

Tip k receptu

Pokud vám zbude kapustové zelí, můžete jej smíchat s opečenou vepřovou konzervou a podávat například s chlebem.

přidejte na:
Sonia005

04. 10. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept na kotletu s kapustou mame velmi radi
hanka 25. 04. 2017, 20:55
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
kotleta vyborná ,kapusta tiež chutná
dušanka 25. 05. 2017, 22:23
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi chutný recept
katka16031 11. 10. 2017, 22:18
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
kotleta je bezchybná, velmi dobrá
majka 25. 05. 2018, 23:10