Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pstruh na másle

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
1272 kalorií 0.0g cukrů 123.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Pstruhy očistíme, vykucháme, omyjeme pod tekoucí vodou a důkladně osušíme. Poté je osolíme, lehce obalíme v mouce a opečeme na másle dozlatova. Vložíme do zapékací mísy, podlijeme vodou, přidáme máslo a pečeme do měkka.

Bulb Tip k receptu

Při podávání můžeme pstruhy ozdobit nasekanou čerstvou petrželkou.


Přidat na Pinterest
dostalovasvetlana

04. 11. 2009, Recept navštíven: 3810x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Pro mne jednoznačně nejlepší příprava pstruha je právě na másle, alespoň skvěle vyzní chuť ryby ať už zapékaný nebo smažený.
Přidané ingredience: špetka koření na ryby

20. 02. 2013, 20:56

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pstruh na masle je vyborný, robím najradšej na tento sposob

21. 01. 2017, 19:47

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pstruh na masle sa neda pokaziť,chutí najlepšie

10. 03. 2017, 17:56

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
táto príprava pstruha je pre mňa vynikajúca, jednoduchá a má vyraznú chuť

20. 04. 2017, 09:38

Přidat komentář

Facebook komentáře