Pstruh na másle

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

1272 kalorií
0.0g cukrů
123.0g tuků
6.0g bílkovin


Příprava

Pstruhy očistíme, vykucháme, omyjeme pod tekoucí vodou a důkladně osušíme. Poté je osolíme, lehce obalíme v mouce a opečeme na másle dozlatova. Vložíme do zapékací mísy, podlijeme vodou, přidáme máslo a pečeme do měkka.

Tip k receptu

Při podávání můžeme pstruhy ozdobit nasekanou čerstvou petrželkou.

přidejte na:
Chybí obrázek

04. 11. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Pro mne jednoznačně nejlepší příprava pstruha je právě na másle, alespoň skvěle vyzní chuť ryby ať už zapékaný nebo smažený.
Přidané ingredience: špetka koření na ryby

20. 02. 2013, 20:56

Chybí obrázek
pstruh na masle je vyborný, robím najradšej na tento sposob

21. 01. 2017, 19:47

Chybí obrázek
pstruh na masle sa neda pokaziť,chutí najlepšie

10. 03. 2017, 17:56

Chybí obrázek
táto príprava pstruha je pre mňa vynikajúca, jednoduchá a má vyraznú chuť

20. 04. 2017, 09:38

Chybí obrázek
jednoducho a chutne pripravený pstruh

28. 02. 2019, 20:28

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.