Pstruh na másle
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
1272
kalorií
0.0g
cukrů
123.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Pstruhy očistíme, vykucháme, omyjeme pod tekoucí vodou a důkladně osušíme. Poté je osolíme, lehce obalíme v mouce a opečeme na másle dozlatova. Vložíme do zapékací mísy, podlijeme vodou, přidáme máslo a pečeme do měkka.
Tip k receptu
Při podávání můžeme pstruhy ozdobit nasekanou čerstvou petrželkou.
dostalovasvetlana04. 11. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: špetka koření na ryby
maruskaji 20. 02. 2013, 21:56
palino 20. 04. 2017, 11:38
Týna Ryglová 24. 11. 2023, 06:02
© 2024, Railsformers s.r.o.