Pudink se skleněným ovocem
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
348
kalorií
26.0g
cukrů
2.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Odlijeme si trochu mléka do hrníčku, zbytek mléka dáme vařit. Do mléka v hrníčku přisypeme práškový pudink a cukr krupici, promícháme, a když mléko v hrnci vře, přilijeme tuto směs do vroucího mléka a mícháme, dokud nemáme hustý pudink. Poté pudink nalijeme do misek a necháme ztuhnout. Mezitím si připravíme želatinu, kterou připravíme dle návodu na obalu. Na pudink naklademe ovoce nakrájené na kousky a přelijeme touto želatinou. Při podávání zdobíme ušlehanou smetanou.
Beruska6411. 01. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.