Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rajčata plněná tuňákem

Rajčata plněná tuňákem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
460 kalorií 0.0g cukrů 30.0g tuků 34.0g bílkovin

Příprava

Rajčata rozkrojíme na poloviny a lžící odstraníme dužinu. Vnitřek vymažeme rajčatovým protlakem.
Vložíme je do pekáčku a v předehřáté troubě zapékáme 12-15 minut při teplotě 200°C.
Vyjmeme rajčata a necháme trochu vychladnout.
Mezitím si uděláme majonézu. Rozmícháme nahladko žloutky s citrónovou kůrou a šťávou. Za neustálého míchání pomalu přiléváme olivový olej. Přestaneme, jakmile majonéza zhoustne.
Přidáme do majonézy tuňáka, kapary, sůl a pepř.
Lžící naplníme směsí rajčata a ozdobíme je proužky sešených rajčat a lístky bazalky. Buď rajčata vrátíme ještě na několik minut do trouby nebo je podáváme vychlazená.


Alirtecka

28. 11. 2010, Recept navštíven: 2499x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

17. 09. 2016, 19:14

Přidat komentář

Facebook komentáře