Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rajčatová polévka s gremolatou

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 10min
Nutriční hodnoty
1056 kalorií 60.0g cukrů 49.0g tuků 23.0g bílkovin

Příprava

Rajčata si oloupeme a nakrájíme na kostičky.
Cibuli nakrájíme najemno, česnek utřeme. Obojí smažíme na olivovém oleji po dobu osmi minut. Přidáme rajčata a cukr s octem. Zalijeme 750 ml vody, osolíme a opepříme.
Vaříme 35 minut. Poté rozmixujeme dohladka.
Smícháme citrónovou kůru a šťávu, dva stroužky utřeného česneku, petrželku a vše rozmixujeme.
Polévku podáváme pokapanou gremolatou.

Bulb Tip k receptu

Gremolata je obecně jakýsi dresink, připravený z česneku, petrželky a citrónové kůry. Jedna porce obsahuje 1283,3 KJ, 4 g bílkovin, 27 g sacharidů, 21 g tuku, 6 g vlákniny.


Přidat na Pinterest
sonizna

18. 01. 2016, Recept navštíven: 620x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
gremolatu som vyskúšala , zaujímavé

18. 01. 2016, 10:26

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá polievka

19. 10. 2016, 20:03

Přidat komentář

Facebook komentáře