Rajčatová polévka s uzeninou a sýrem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
20min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

916 kalorií
6.0g cukrů
82.0g tuků
16.0g bílkovin


Příprava

Připravíme si růžovou jíšku z 5 lžic oleje a 2 lžic polohrubé mouky. Zalijeme jí 1 litrem studené vody, přidáme oloupaná a na kostičky nakrájená 2 velká rajčata a vaříme asi 5 minut. Nakrájíme 1 - 2 klobásky a přidáme do polévky. Vmícháme 2 lžíce sladkého kečupu, kdo chce, tak přidá ostrý kečup. Ochutíme 2 kostkami bujónu dle vlastního výběru vsypeme 5 dkg strouhaného tvrdého sýra. Krátce povaříme a nakonec přidáme nakrájenou zelenou petrželku, nebo pažitku.

přidejte na:
JanaB

18. 08. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
netradičná rajčatová polievka

hanka 31. 01. 2016, 17:37

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutná vynovená paradajková polievka

majka 27. 03. 2017, 09:42

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
robím tuto pomazánku často

palino 26. 06. 2017, 12:40

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo vynikajuca paradajková plievka

katka16031 10. 04. 2018, 11:11

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
polievka rajčatová zaujímavá

Svetlana 14. 04. 2018, 21:09

Přidat komentář
Chybějící obrázek
opravujem nie pomazánku ale polievku

palino 26. 06. 2017, 12:43