Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Ražniči

Obtížnost Čas přípravy
12h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 12h 30min
Nutriční hodnoty
2192 kalorií 0.0g cukrů 100.0g tuků 22.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na stejně velké kostičky. Uzeninu na kolečka, stejně tak cibule. Papriku a slaninu na menší kostičky. Ingredience postupně střídavě napícháváme na grilovací jehlu či špejle. V olivovém oleji rozetřeme grilovací koření, směsí potřeme takto nachystané jehly a dáme na pár hodin odležet (min.1 hod.). Smažíme zprudka na rozehřátém tuku.

Bulb Tip k receptu

Má-li někdo raději dušené, můžeme jehly zrpudka opéct na tuku, podlít trochou vody a nechat cca 20 minut dusit pod pokličkou.


Přidat na Pinterest
Zuzana Mellenová

08. 04. 2009, Recept navštíven: 7579x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Skvělý klasický recept.

14. 02. 2013, 00:13

planeta
Restaurant_star
ražniči dělám podobně jen za každý kousek masa napíchnu jeden lístek šalvěje
Přidané ingredience: šalvěj

04. 11. 2014, 15:36

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

05. 11. 2015, 13:04

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
odskúšaný dobrý recept

11. 01. 2016, 11:09

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi chutné ražniči

02. 03. 2017, 08:55

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
oblubené a chutné ražniči

13. 03. 2017, 19:53

Přidat komentář
labe
Naše oblíbené jídlo. Občas dělám a moc nám chutná.

labe 02. 10. 2009, 22:24

tepito
gril.koření jsem ještě nevyzkoušela-zkusím.Přidávám ještě kys.okurky.

tepito 25. 11. 2009, 10:44

Thumb
Ražniči je z Balkánskeho poloostrova ale nie z Grécka.

Nikola 12. 01. 2013, 19:05

Facebook komentáře