Ražniči

Obtížnost

Čas přípravy

12h 0min
Čas vaření
30min

Celkový čas

12h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

2192 kalorií
0.0g cukrů
100.0g tuků
22.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na stejně velké kostičky. Uzeninu na kolečka, stejně tak cibule. Papriku a slaninu na menší kostičky. Ingredience postupně střídavě napícháváme na grilovací jehlu či špejle. V olivovém oleji rozetřeme grilovací koření, směsí potřeme takto nachystané jehly a dáme na pár hodin odležet (min.1 hod.). Smažíme zprudka na rozehřátém tuku.

Tip k receptu

Má-li někdo raději dušené, můžeme jehly zrpudka opéct na tuku, podlít trochou vody a nechat cca 20 minut dusit pod pokličkou.

přidejte na:
Chybí obrázek

08. 04. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Skvělý klasický recept.

14. 02. 2013, 00:13

Chybí obrázek
ražniči dělám podobně jen za každý kousek masa napíchnu jeden lístek šalvěje
Přidané ingredience: šalvěj

04. 11. 2014, 15:36

Chybí obrázek
vyborný recept

05. 11. 2015, 13:04

Chybí obrázek
odskúšaný dobrý recept

11. 01. 2016, 11:09

Chybí obrázek
je to velmi chutné ražniči

02. 03. 2017, 08:55

Chybí obrázek
oblubené a chutné ražniči

13. 03. 2017, 19:53

Chybí obrázek
dobre ražniči

12. 05. 2019, 18:52

Přidat komentář
labe
Naše oblíbené jídlo. Občas dělám a moc nám chutná.

labe 02. 10. 2009, 22:24

tepito
gril.koření jsem ještě nevyzkoušela-zkusím.Přidávám ještě kys.okurky.

tepito 25. 11. 2009, 10:44

Chybí obrázek
Ražniči je z Balkánskeho poloostrova ale nie z Grécka.

Nikola 12. 01. 2013, 19:05

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.