Rebarborový koláč se sněhem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

3720 kalorií
5.0g cukrů
198.0g tuků
39.0g bílkovin


Příprava

Heru utřeme s cukry a vejcem do pěny. Přidáme mouku s práškem do pečiva a mléko. Těsto je husté. Natřeme na plech vyložený pečícím papírem.
Rebarboru oloupeme a nakrájíme asi na 3 cm špalíčky. Poklademe na těsto. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 min. při 180°C. Mezitím si připravíme sníh. Bílky ušleháme a postupně přidáváme 150 g cukru. Asi po 20 min. pečení plech vyjmeme a nastříkáme na něj sníh. Koláč ještě dopékáme asi 7 min. při 210°C.

Tip k receptu

Těsto se špatně roztírá, můžeme namočit stěrku ve vodě.

přidejte na:
veerac

19. 06. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář