Rebarborový koláč se sněhem
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
3720
kalorií
5.0g
cukrů
198.0g
tuků
39.0g
bílkovin
Příprava
Heru utřeme s cukry a vejcem do pěny. Přidáme mouku s práškem do pečiva a mléko. Těsto je husté. Natřeme na plech vyložený pečícím papírem.
Rebarboru oloupeme a nakrájíme asi na 3 cm špalíčky. Poklademe na těsto. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 min. při 180°C. Mezitím si připravíme sníh. Bílky ušleháme a postupně přidáváme 150 g cukru. Asi po 20 min. pečení plech vyjmeme a nastříkáme na něj sníh. Koláč ještě dopékáme asi 7 min. při 210°C.
Tip k receptu
Těsto se špatně roztírá, můžeme namočit stěrku ve vodě.
veerac19. 06. 2012
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.