Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rebarborový koláč se sněhem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
3720 kalorií 5.0g cukrů 198.0g tuků 39.0g bílkovin

Příprava

Heru utřeme s cukry a vejcem do pěny. Přidáme mouku s práškem do pečiva a mléko. Těsto je husté. Natřeme na plech vyložený pečícím papírem.
Rebarboru oloupeme a nakrájíme asi na 3 cm špalíčky. Poklademe na těsto. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 min. při 180°C. Mezitím si připravíme sníh. Bílky ušleháme a postupně přidáváme 150 g cukru. Asi po 20 min. pečení plech vyjmeme a nastříkáme na něj sníh. Koláč ještě dopékáme asi 7 min. při 210°C.

Bulb Tip k receptu

Těsto se špatně roztírá, můžeme namočit stěrku ve vodě.


Přidat na Pinterest
veerac

19. 06. 2012, Recept navštíven: 3365x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře