Řecký jehněčí salát

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
15min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

328 kalorií
0.0g cukrů
27.0g tuků
14.0g bílkovin


Příprava

Smícháme oregano, olivový olej, šťávu z citronu a sůl. Okořeníme pepřem.
Do této marinády dáme jehněčí maso nakrájené na steaky a necháme 5 minut odležet.
Poté maso opečeme 5 minut z každé strany. Poté necháme odpočívat v pokojové teplotě asi 5 minut, než maso nakrájíme na tenké plátky.
Rajčata, okurky nakrájíme a smícháme s olivami. Rozdělíme na čtyři talíře a přidáme nadrobenou fetu. Nahoru naservírujeme jehněčí maso a posypeme mátovými lístky.

Tip k receptu

Místo jehněčího masa můžeme použít i vepřovou panenku.

přidejte na:
Chybí obrázek

22. 09. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobrá jahnacinka

24. 09. 2015, 11:43

Chybí obrázek
vyborné igrediencie

29. 09. 2015, 15:07

Chybí obrázek
moze byt velmi chutné

03. 11. 2015, 12:11

Chybí obrázek
určite vyskúšam

07. 12. 2015, 11:19

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.