Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Řecký jehněčí salát

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 25min
Nutriční hodnoty
328 kalorií 0.0g cukrů 27.0g tuků 14.0g bílkovin

Příprava

Smícháme oregano, olivový olej, šťávu z citronu a sůl. Okořeníme pepřem.
Do této marinády dáme jehněčí maso nakrájené na steaky a necháme 5 minut odležet.
Poté maso opečeme 5 minut z každé strany. Poté necháme odpočívat v pokojové teplotě asi 5 minut, než maso nakrájíme na tenké plátky.
Rajčata, okurky nakrájíme a smícháme s olivami. Rozdělíme na čtyři talíře a přidáme nadrobenou fetu. Nahoru naservírujeme jehněčí maso a posypeme mátovými lístky.

Bulb Tip k receptu

Místo jehněčího masa můžeme použít i vepřovou panenku.


Přidat na Pinterest
sonizna

22. 09. 2015, Recept navštíven: 775x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá jahnacinka

24. 09. 2015, 11:43

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné igrediencie

29. 09. 2015, 15:07

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
moze byt velmi chutné

03. 11. 2015, 12:11

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite vyskúšam

07. 12. 2015, 11:19

Přidat komentář

Facebook komentáře