Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Ředkvičková pomazánka s pažitkou a taveným sýrem

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 9min
Celkový čas: 19min , porce

1052 kalorií, 21.0g cukrů, 94.0g tuků, 19.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Máslo, tavený sýr a uvařené, vychlazené žloutky vyšleháme, přidáme na drobné kostičky nakrájené bílky, červenou papriku, ředkvičky, promícháme a dochutíme. Namažeme na čerstvé pečivo, ozdobíme pažitkou a ředkvičkou.

uschi3

08. 05. 2011, Recept navštíven: 2781x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Ředkvičková pomazánka

Ředkvičková pomazánka

Máslo utřeme se sýry, přidáme jemně nakrájenou cibuli a nastrouhané ředkvičky. Podle chuti osolíme. Mažeme ...

Ředkvičková pomazánka s pažitkou a taveným sýrem

Ředkvičková pomazánka s pažitkou a taveným sýrem

Máslo, tavený sýr a uvařené, vychlazené žloutky vyšleháme, přidáme na drobné kostičky nakrájené bílky, červ...

Ředkvičková polévka s vejci

Ředkvičková polévka s vejci

Ředkvičky oloupeme (nemusíme) a nakrájíme na kostičky, které osmažíme na másle asi 3 minuty. Přidáme polohr...

Ředkvičková polévka s celerem

Ředkvičková polévka s celerem

Z ředkviček odstraníme zvadlé listy a ostatní dobře omyjeme. Asi tři ředkvičky si odložíme stranou na ozdob...

Ředkvičková polévka s květákem

Ředkvičková polévka s květákem

Ředkvičky očistíme (neloupeme) a nastrouháme na slzičkovém struhadle. Květák bez košťálu rozebereme na malé...

Zobrazit všechny podobné recepty k Ředkvičková pomazánka s pažitkou a taveným sýrem Link-arrow
Thumb.12195

Bagety z domácí pekárny

Suroviny v uvedeném pořadí vložíme do pekárny a zapneme program těsto. Po vykynutí z těsta vypracujeme pod...

Thumb.57141

Bramborovo - pivní chléb

Najprv si pripravíme kvások z droždia, vlažnej vody a trocha múky, potom ho vlejeme do múky, pridáme postrú...

Thumb.1210

Vícezrnný domácí chléb

Nejprve si připravíme kvásek: do půl decilitru teplé vody rozdrobíme droždí, zasypeme cukrem a necháme v te...

Thumb

Jednoduchý celozrnný chléb

Připravíme si kvásek: droždí rozdrobíme do 150 ml vlažné až teplé vody, posypeme cukrem, dáme do tepla a ne...

Thumb

Italský domácí chléb

Do vody rozdrobíme kvasnice a přidáme trochu mouky. Vytvoříme tak kvásek, který necháme vykynout. Ke zkynut...

Thumb.23754

Ciabatta z domácí pekárny s rajčaty

Do pekárny dáme nejdříve tekuté přísady a osmahnutá rajčata. Poté mouku a na ni kvasnice. Zapneme program r...

Thumb

Dalamánky z brambor

Brambory oloupeme, omyjeme a uvaříme. K vlažnému mléku přidáme kvasnice, trochu mouky a vyrobíme kvásek, kt...

Thumb

Domácí česnekový chléb

Máslo, česnek, sůl, oregano, tymián důkladně rozšleháme. Veky nakrájíme na plátky, které z obou stran potře...

Thumb.chleba

Domácí chléb kmínový

Připravíme si kvásek – do vlažného mléka rozdrobíme kvasnice, zasypeme je lžičkou cukru a necháme v teple v...

Thumb

Grahamové bochníčky

Z droždia, cukru, malého množstva vody zarobíme kvások a necháme vykysnúť. Z múky, oleja, kvásku a vody vym...


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Oblíbená jarní pomazánka :) kdyby byly ředkvičky hned bych si dala :)

30. 09. 2012, 22:18

maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tato je naše oblíbená jen děláme trošku pikantnější verzi se špetkou chilli a na pomazánky používám jen mořskou sůl.
Přidané ingredience: mořská sůl a špetka chilli

16. 03. 2013, 04:42

Přidat komentář

Facebook komentáře