Ředkvičky s mletým masem
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Omyté ředkvičky rozkrájíme na čtvrtiny a vhodíme do pánve na rozehřátý olej. Asi 5 minut restujeme.
Opečené ředkvičky vyndáme z pánve a odložíme stranou. Do pánve rozdrobíme mleté maso, lehce osolíme, opepříme, přidáme špetku kmínu a zázvoru a restujeme skoro doměkka. Asi po 10 minutách do pánve vrátíme ředkvičky, přihodíme špenátové lístky, nasekané stroužky česneku, zastříkneme sojovou omáčkou a vinným octem a promícháme. Je-li třeba, mírně podlijeme vodou.
Solamyl rozmícháme v malém množství vody, vlijeme do pánve a jídlo zahustíme. Vše dobře promícháme a můžeme vypnout.
Podáváme s čerstvým pečivem nebo rýží.
15. 05. 2012
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
katka16031 03. 10. 2015, 21:07

dušanka 19. 12. 2016, 21:19

palino 03. 01. 2017, 20:59

hanka 02. 02. 2017, 11:38

Svetlana 07. 03. 2017, 20:17