Ředkvičky s mletým masem
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
748
kalorií
0.0g
cukrů
45.0g
tuků
72.0g
bílkovin
Příprava
Omyté ředkvičky rozkrájíme na čtvrtiny a vhodíme do pánve na rozehřátý olej. Asi 5 minut restujeme.
Opečené ředkvičky vyndáme z pánve a odložíme stranou. Do pánve rozdrobíme mleté maso, lehce osolíme, opepříme, přidáme špetku kmínu a zázvoru a restujeme skoro doměkka. Asi po 10 minutách do pánve vrátíme ředkvičky, přihodíme špenátové lístky, nasekané stroužky česneku, zastříkneme sojovou omáčkou a vinným octem a promícháme. Je-li třeba, mírně podlijeme vodou.
Solamyl rozmícháme v malém množství vody, vlijeme do pánve a jídlo zahustíme. Vše dobře promícháme a můžeme vypnout.
Podáváme s čerstvým pečivem nebo rýží.
15. 05. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.