Ředkvičky s mletým masem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

748 kalorií
0.0g cukrů
45.0g tuků
72.0g bílkovin


Příprava

Omyté ředkvičky rozkrájíme na čtvrtiny a vhodíme do pánve na rozehřátý olej. Asi 5 minut restujeme.
Opečené ředkvičky vyndáme z pánve a odložíme stranou. Do pánve rozdrobíme mleté maso, lehce osolíme, opepříme, přidáme špetku kmínu a zázvoru a restujeme skoro doměkka. Asi po 10 minutách do pánve vrátíme ředkvičky, přihodíme špenátové lístky, nasekané stroužky česneku, zastříkneme sojovou omáčkou a vinným octem a promícháme. Je-li třeba, mírně podlijeme vodou.
Solamyl rozmícháme v malém množství vody, vlijeme do pánve a jídlo zahustíme. Vše dobře promícháme a můžeme vypnout.
Podáváme s čerstvým pečivem nebo rýží.

přidejte na:
Angel 666

15. 05. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
mlete mesos redkvickami som este nemala
katka16031 03. 10. 2015, 23:07
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
niekedy vyskúšam
dušanka 19. 12. 2016, 22:19
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zaujímavý recept
palino 03. 01. 2017, 21:59
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept sa chystám vyskúšať
hanka 02. 02. 2017, 12:38
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to dobré jedlo
Svetlana 07. 03. 2017, 21:17