Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Ředkvičky s mletým masem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
748 kalorií 0.0g cukrů 45.0g tuků 72.0g bílkovin

Příprava

Omyté ředkvičky rozkrájíme na čtvrtiny a vhodíme do pánve na rozehřátý olej. Asi 5 minut restujeme.
Opečené ředkvičky vyndáme z pánve a odložíme stranou. Do pánve rozdrobíme mleté maso, lehce osolíme, opepříme, přidáme špetku kmínu a zázvoru a restujeme skoro doměkka. Asi po 10 minutách do pánve vrátíme ředkvičky, přihodíme špenátové lístky, nasekané stroužky česneku, zastříkneme sojovou omáčkou a vinným octem a promícháme. Je-li třeba, mírně podlijeme vodou.
Solamyl rozmícháme v malém množství vody, vlijeme do pánve a jídlo zahustíme. Vše dobře promícháme a můžeme vypnout.
Podáváme s čerstvým pečivem nebo rýží.


Přidat na Pinterest
Angel 666

15. 05. 2012, Recept navštíven: 1624x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
mlete mesos redkvickami som este nemala

03. 10. 2015, 21:07

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star
niekedy vyskúšam

19. 12. 2016, 21:19

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept

03. 01. 2017, 20:59

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept sa chystám vyskúšať

02. 02. 2017, 11:38

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star
je to dobré jedlo

07. 03. 2017, 20:17

Přidat komentář

Facebook komentáře