Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Remuláda

Remuláda
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 15min , porce

1700 kalorií, 7.0g cukrů, 187.0g tuků, 2.0g bílkovin

Příprava

Majonézu, citrónovú šťavu, smotanu a postrúhaný muškátový oriešok premiešame. Pažítku umyjeme, pokrájame spolu s olúpanou uhorkou nadrobno, posolíme a spolu zmiešame. Podávame v malých omačníkoch.

Bulb Tip k receptu

Remuládu podávame ku grilovanému mäsu.

Jozef

02. 07. 2010, Recept navštíven: 2767x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Remuláda

Remuláda

Majonézu, citrónovú šťavu, smotanu a postrúhaný muškátový oriešok premiešame. Pažítku umyjeme, pokrájame sp...

Zobrazit všechny podobné recepty k Remuláda Link-arrow
Thumb

Bramborové krokety

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody a v...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře