Řepové rizoto
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
388
kalorií
0.0g
cukrů
22.0g
tuků
9.0g
bílkovin
Příprava
Řepu oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. Cibuli oloupejte a nakrájejte. Do kastrůlku dejte olej a cibuli a chviličku opékejte, až zesklovatí. Poté přidejte nakrájenou řepu a chvíli opékejte. Nakonec přidejte rýži a také chvíli restujte. Zalijte vínem a míchejte dokud se nevypaří. Poté po sběračkách přilévejte vývar, dokud není řepa s rýží uvařená. Nakonec osolte a přidejte parmezán. Dobře promíchejte. Podáváme posypané trochou parmezánu.
Jana Langrová22. 02. 2016
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.