Řepové rizoto
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
388
kalorií
0.0g
cukrů
22.0g
tuků
9.0g
bílkovin
Příprava
Řepu oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. Cibuli oloupejte a nakrájejte. Do kastrůlku dejte olej a cibuli a chviličku opékejte, až zesklovatí. Poté přidejte nakrájenou řepu a chvíli opékejte. Nakonec přidejte rýži a také chvíli restujte. Zalijte vínem a míchejte dokud se nevypaří. Poté po sběračkách přilévejte vývar, dokud není řepa s rýží uvařená. Nakonec osolte a přidejte parmezán. Dobře promíchejte. Podáváme posypané trochou parmezánu.
Jana Langrová22. 02. 2016
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Svetlana 22. 02. 2016, 19:51

katka16031 25. 02. 2016, 13:01

hanka 02. 03. 2016, 11:48

heladon 07. 06. 2017, 07:58

palino 05. 07. 2019, 17:53

dušanka 18. 09. 2019, 09:44

majka 24. 01. 2020, 21:43
© 2022, Railsformers, s.r.o.