Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Řepové rizoto

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

388 kalorií, 0.0g cukrů, 22.0g tuků, 9.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Řepu oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. Cibuli oloupejte a nakrájejte. Do kastrůlku dejte olej a cibuli a chviličku opékejte, až zesklovatí. Poté přidejte nakrájenou řepu a chvíli opékejte. Nakonec přidejte rýži a také chvíli restujte. Zalijte vínem a míchejte dokud se nevypaří. Poté po sběračkách přilévejte vývar, dokud není řepa s rýží uvařená. Nakonec osolte a přidejte parmezán. Dobře promíchejte. Podáváme posypané trochou parmezánu.

Jana Langrová

22. 02. 2016, Recept navštíven: 413x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Řepové rizoto

Řepové rizoto

Řepu oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. Cibuli oloupejte a nakrájejte. Do kastrůlku dejte olej a cibu...

Zobrazit všechny podobné recepty k Řepové rizoto Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre dietne rizoto

22. 02. 2016, 19:51

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre rizoto

25. 02. 2016, 13:01

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané a chutilo

02. 03. 2016, 11:48

Přidat komentář

Facebook komentáře