Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Řepové rizoto

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
388 kalorií 0.0g cukrů 22.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Řepu oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. Cibuli oloupejte a nakrájejte. Do kastrůlku dejte olej a cibuli a chviličku opékejte, až zesklovatí. Poté přidejte nakrájenou řepu a chvíli opékejte. Nakonec přidejte rýži a také chvíli restujte. Zalijte vínem a míchejte dokud se nevypaří. Poté po sběračkách přilévejte vývar, dokud není řepa s rýží uvařená. Nakonec osolte a přidejte parmezán. Dobře promíchejte. Podáváme posypané trochou parmezánu.


Přidat na Pinterest
Jana Langrová

22. 02. 2016, Recept navštíven: 625x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre dietne rizoto

22. 02. 2016, 19:51

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre rizoto

25. 02. 2016, 13:01

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané a chutilo

02. 03. 2016, 11:48

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
NEDOVEDU SI PŘEDSTAVCIT JAKOUNTO MÁ CHUŤ

07. 06. 2017, 07:58

Přidat komentář

Facebook komentáře