Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pohankové rizoto s hlívou a zeleninou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 25min
Nutriční hodnoty
1124 kalorií 0.0g cukrů 4.0g tuků 40.0g bílkovin

Příprava

Mrkev očistíme a předvaříme (na skus). Pohanku propláchneme, zalijeme vodou, přidáme bujón a povaříme asi 5 minut. Pak necháme v hrnci dojít. Přebytečnou vodu slijeme. Hlívu nakrájíme na kostičky, osmažíme na oleji, přidáme kmín, medvědí česnek a jarní cibulku. Osolíme a opepříme. Smažíme do měkka. K hotové hlívě přidáme pohanku, mrkev pokrájenou na kostičky a vše promícháme.

Bulb Tip k receptu

Podáváme třeba na listech salátu.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

28. 07. 2016, Recept navštíven: 2235x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutné rizoto

10. 08. 2016, 19:36

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné rizoto

13. 08. 2016, 20:57

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nevyzera velmi lakavo ale je dobre

27. 08. 2016, 19:53

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celôkom chutné

14. 09. 2016, 14:55

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo vyborne

21. 09. 2016, 15:58

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rizoto z pohánky je dobre a zdrave

19. 10. 2016, 19:54

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Rizoto zase nějak jinak
Přidané ingredience: donacziova@seznam.cz

25. 04. 2017, 13:57

Přidat komentář

Facebook komentáře