Pohankové rizoto s hlívou a zeleninou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
15min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
1124
kalorií
0.0g
cukrů
4.0g
tuků
40.0g
bílkovin
Příprava
Mrkev očistíme a předvaříme (na skus). Pohanku propláchneme, zalijeme vodou, přidáme bujón a povaříme asi 5 minut. Pak necháme v hrnci dojít. Přebytečnou vodu slijeme. Hlívu nakrájíme na kostičky, osmažíme na oleji, přidáme kmín, medvědí česnek a jarní cibulku. Osolíme a opepříme. Smažíme do měkka. K hotové hlívě přidáme pohanku, mrkev pokrájenou na kostičky a vše promícháme.
Tip k receptu
Podáváme třeba na listech salátu.
Jana Smidži28. 07. 2016
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.