Pohankové rizoto s hlívou a zeleninou

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
15min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

1124 kalorií
0.0g cukrů
4.0g tuků
40.0g bílkovin


Příprava

Mrkev očistíme a předvaříme (na skus). Pohanku propláchneme, zalijeme vodou, přidáme bujón a povaříme asi 5 minut. Pak necháme v hrnci dojít. Přebytečnou vodu slijeme. Hlívu nakrájíme na kostičky, osmažíme na oleji, přidáme kmín, medvědí česnek a jarní cibulku. Osolíme a opepříme. Smažíme do měkka. K hotové hlívě přidáme pohanku, mrkev pokrájenou na kostičky a vše promícháme.

Tip k receptu

Podáváme třeba na listech salátu.

přidejte na:
Chybí obrázek

28. 07. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
velmi chutné rizoto

10. 08. 2016, 19:36

Chybí obrázek
vyborné rizoto

13. 08. 2016, 20:57

Chybí obrázek
nevyzera velmi lakavo ale je dobre

27. 08. 2016, 19:53

Chybí obrázek
celôkom chutné

14. 09. 2016, 14:55

Chybí obrázek
chuťovo vyborne

21. 09. 2016, 15:58

Chybí obrázek
rizoto z pohánky je dobre a zdrave

19. 10. 2016, 19:54

Chybí obrázek
Rizoto zase nějak jinak
Přidané ingredience: donacziova@seznam.cz

25. 04. 2017, 13:57

sladkova.m
Chutná to stejně jako vypadá.

05. 05. 2017, 17:01

Chybí obrázek
zajímavé

23. 12. 2018, 05:04

Přidat komentář
Chybí obrázek
Pohanku máme s manželkou rádi,díky za recept na oběd

Vladimír 50 31. 12. 2017, 10:21

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.