Řízková pánev
Obtížnost
Čas přípravy
1h 30min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
2h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
1430
kalorií
3.0g
cukrů
5.0g
tuků
42.0g
bílkovin
Příprava
Vepřové řízky - mohou být třeba i kotlety, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Poté je obalíme v klasickém trojobalu a osmažíme na oleji. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky cibuli potom na kolečka a osmažíme jí na nakrájené slanině. Řízky dáme do pekáče, rozprostřeme je tam a navršíme na ně cibuli se slaninou. Zalijeme 3 kelímky smetany a necháme přes noc uležete v chladničce. Druhý den přilijeme 4-tý kelímek a pečeme v troubě asi 1 hodinu.
Evík02. 04. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.