Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Řízky v zelném těstě

Řízky v zelném těstě
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 35min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 50min , porce

868 kalorií, 4.0g cukrů, 5.0g tuků, 26.0g bílkovin

Příprava

Vepřové řízky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Uděláme si těstíčko z překrájeného zelí, piva, polohrubé mouky, vajec a soli. Předpřipravené řízky obalíme v těstíčku a ihned dáváme na rozpálený olej. Pečeme po obou stranách dozlatova. Výborné s bramborovým salátem nebo jen s brambory a zeleninovou oblohou.

katka16031

28. 11. 2009, Recept navštíven: 1355x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Řízky v zelném těstě

Řízky v zelném těstě

Vepřové řízky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Uděláme si těstíčko z překrájeného zel...

Zobrazit všechny podobné recepty k Řízky v zelném těstě Link-arrow
Thumb.1803

Recept na bramborový salát

Brambory, očistíme a dáme vařit ve slupce na 20-30 minut do měkka. Poté brambory scedíme, oloupeme a nakráj...

Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Jednou jsem měla u kamarádky podobné a byly moc dobré.
Přidané ingredience: není potřeba nic přidávat

11. 02. 2013, 21:55

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
su to velmi chutne rezne

25. 11. 2016, 20:29

Přidat komentář

Facebook komentáře