Řízky v zelném těstě
Obtížnost
Čas přípravy
35min
Čas vaření
15min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
868
kalorií
4.0g
cukrů
5.0g
tuků
26.0g
bílkovin
Příprava
Vepřové řízky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Uděláme si těstíčko z překrájeného zelí, piva, polohrubé mouky, vajec a soli. Předpřipravené řízky obalíme v těstíčku a ihned dáváme na rozpálený olej. Pečeme po obou stranách dozlatova. Výborné s bramborovým salátem nebo jen s brambory a zeleninovou oblohou.
katka1603128. 11. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: není potřeba nic přidávat
maruskaji 11. 02. 2013, 22:55
© 2024, Railsformers s.r.o.