Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Řízky v zelném těstě

Řízky v zelném těstě

Obtížnost Čas přípravy
35min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 50min
Nutriční hodnoty
868 kalorií 4.0g cukrů 5.0g tuků 26.0g bílkovin

Příprava

Vepřové řízky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Uděláme si těstíčko z překrájeného zelí, piva, polohrubé mouky, vajec a soli. Předpřipravené řízky obalíme v těstíčku a ihned dáváme na rozpálený olej. Pečeme po obou stranách dozlatova. Výborné s bramborovým salátem nebo jen s brambory a zeleninovou oblohou.


katka16031

28. 11. 2009, Recept navštíven: 1415x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Jednou jsem měla u kamarádky podobné a byly moc dobré.
Přidané ingredience: není potřeba nic přidávat

11. 02. 2013, 21:55

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
su to velmi chutne rezne

25. 11. 2016, 20:29

Přidat komentář

Facebook komentáře