Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rizoto z červené řepy

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 45min
Nutriční hodnoty
818 kalorií 17.0g cukrů 16.0g tuků 21.0g bílkovin

Příprava

Oloupeme a na drobno nasekáme cibulku, kterou necháme zkaramelizovat na oleji. Přisypeme rýži a přibližně minutku podusíme. Poté vlijeme bílé víno a za stálého míchání přivedeme k varu. Přidáme 150 ml vývaru (ať je rýže vývarem zakryta) a na mírném ohni dusíme 20 minut. Postupně přiléváme zbytek vývaru.

Uvařenou řepu oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Pět minut před koncem vaření vmícháme řepu do rizota. Do hotového rizota vmícháme riccotu, dochutíme solí a pepřem a před podáváním posypeme nastrouhaným parmazánem a nasekanou pažitkou.


Přidat na Pinterest
Barbora Šumná

05. 02. 2015, Recept navštíven: 2997x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tak to je pro mě novinka

03. 03. 2015, 16:53

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept

07. 01. 2016, 12:51

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zas niečo nové ale dobre

18. 01. 2016, 12:01

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam tuto aj pre mna novinku

10. 10. 2016, 10:10

Přidat komentář

Facebook komentáře