Salát z červené řepy s křenem
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
228
kalorií
26.0g
cukrů
9.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Červenou řepu omyjeme a uvaříme do měkka. Necháme vychladnout. Pak ji oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Osolíme, opepříme, přidáme křen nastrouhaný na jemno, rozmačkaný česnek, olivový olej, med, jablečný ocet, zakysanou smetanu a tatarskou omáčku. Dobře promícháme a necháme vychladit.
Tip k receptu
Můžete podávat jako přílohu k masu nebo jako samostatný pokrm s pečivem.
Jana Smidži06. 08. 2015
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.