Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rizoto z krůtích křídel

Rizoto z krůtích křídel
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 20min , porce

856 kalorií, 0.0g cukrů, 1.0g tuků, 14.0g bílkovin

Příprava

Křídla ze všech stran osolíme, vložíme do pekáče vytřeného olejem, posypeme kmínem a na kolečka pokrájenou cibulí. Trošku podlijeme vodou a ve vyhřáté troubě upečeme doměkka. Rýži uvaříme podle návodu na sáčku. Mraženou zeleninu vsypeme do osolené vařící vody, povaříme 5 minut a zcedíme. Sýr nastrouháme. Upečené maso obereme z kostí a nakrájíme na drobné kousky. Ve větším hrnci smícháme uvařenou rýži se zeleninou a masem a vmícháme několik lžic šťávy vypečené z masa.

Svetlana

28. 11. 2009, Recept navštíven: 1938x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rizoto z krůtích křídel

Rizoto z krůtích křídel

Křídla ze všech stran osolíme, vložíme do pekáče vytřeného olejem, posypeme kmínem a na kolečka pokrájenou ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rizoto z krůtích křídel Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře