Rizoto z krůtích křídel
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
856
kalorií
0.0g
cukrů
1.0g
tuků
14.0g
bílkovin
Příprava
Křídla ze všech stran osolíme, vložíme do pekáče vytřeného olejem, posypeme kmínem a na kolečka pokrájenou cibulí. Trošku podlijeme vodou a ve vyhřáté troubě upečeme doměkka. Rýži uvaříme podle návodu na sáčku. Mraženou zeleninu vsypeme do osolené vařící vody, povaříme 5 minut a zcedíme. Sýr nastrouháme. Upečené maso obereme z kostí a nakrájíme na drobné kousky. Ve větším hrnci smícháme uvařenou rýži se zeleninou a masem a vmícháme několik lžic šťávy vypečené z masa.
Svetlana29. 11. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.