Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rizoto z tlačenky s cibulkou

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

366 kalorií, 0.0g cukrů, 34.0g tuků, 16.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Rýži uvaříme v osolené vodě podle návodu. Než se nám rýže uvaří, tak oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a osmažíme trochu do růžova. Cibulku i s natí nakrájíme na kolečka a mrkev nastrouháme na větší nudličky. Na osmažené cibuli krátce orestujeme zelenou cibulku a mrkev. Přidáme na drobno nakrájenou tlačenku, sůl, pepř, prohřejeme a vmícháme uvařenou rýži.

Rizoto z tlačenky s cibulkou podáváme s kyselou okurkou, nebo červenou řepou.

Bulb Tip k receptu

Nejvhodnější je domácí tlačenka.

JanaB

27. 02. 2012, Recept navštíven: 1742x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rizoto z tlačenky s cibulkou

Rizoto z tlačenky s cibulkou

Rýži uvaříme v osolené vodě podle návodu. Než se nám rýže uvaří, tak oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rizoto z tlačenky s cibulkou Link-arrow

Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star
No, s rizotem to vyjma rýže nic moc společného nemá.

30. 12. 2012, 14:38

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zvláštne rizoto

11. 04. 2016, 18:03

Přidat komentář

Facebook komentáře