Rizoto z tlačenky s cibulkou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

366 kalorií
0.0g cukrů
34.0g tuků
16.0g bílkovin


Příprava

Rýži uvaříme v osolené vodě podle návodu. Než se nám rýže uvaří, tak oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a osmažíme trochu do růžova. Cibulku i s natí nakrájíme na kolečka a mrkev nastrouháme na větší nudličky. Na osmažené cibuli krátce orestujeme zelenou cibulku a mrkev. Přidáme na drobno nakrájenou tlačenku, sůl, pepř, prohřejeme a vmícháme uvařenou rýži.

Rizoto z tlačenky s cibulkou podáváme s kyselou okurkou, nebo červenou řepou.

Tip k receptu

Nejvhodnější je domácí tlačenka.

přidejte na:
JanaB

27. 02. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Ajaja
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
No, s rizotem to vyjma rýže nic moc společného nemá.

Ajaja 30. 12. 2012, 14:38

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
zvláštne rizoto

palino 11. 04. 2016, 18:03

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
take čudne rizoto

Svetlana 06. 02. 2017, 11:38

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšané,ale velmi to už robiť asi nebudem

hanka 25. 09. 2017, 19:42

Přidat komentář