Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rizoto z tlačenky s cibulkou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
366 kalorií 0.0g cukrů 34.0g tuků 16.0g bílkovin

Příprava

Rýži uvaříme v osolené vodě podle návodu. Než se nám rýže uvaří, tak oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a osmažíme trochu do růžova. Cibulku i s natí nakrájíme na kolečka a mrkev nastrouháme na větší nudličky. Na osmažené cibuli krátce orestujeme zelenou cibulku a mrkev. Přidáme na drobno nakrájenou tlačenku, sůl, pepř, prohřejeme a vmícháme uvařenou rýži.

Rizoto z tlačenky s cibulkou podáváme s kyselou okurkou, nebo červenou řepou.

Bulb Tip k receptu

Nejvhodnější je domácí tlačenka.


Přidat na Pinterest
JanaB

27. 02. 2012, Recept navštíven: 1901x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star
No, s rizotem to vyjma rýže nic moc společného nemá.

30. 12. 2012, 14:38

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zvláštne rizoto

11. 04. 2016, 18:03

Svetlana
Restaurant_star
take čudne rizoto

06. 02. 2017, 11:38

Přidat komentář

Facebook komentáře