Rizoto z tlačenky s cibulkou

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

366 kalorií
0.0g cukrů
34.0g tuků
16.0g bílkovin


Příprava

Rýži uvaříme v osolené vodě podle návodu. Než se nám rýže uvaří, tak oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a osmažíme trochu do růžova. Cibulku i s natí nakrájíme na kolečka a mrkev nastrouháme na větší nudličky. Na osmažené cibuli krátce orestujeme zelenou cibulku a mrkev. Přidáme na drobno nakrájenou tlačenku, sůl, pepř, prohřejeme a vmícháme uvařenou rýži.

Rizoto z tlačenky s cibulkou podáváme s kyselou okurkou, nebo červenou řepou.

Tip k receptu

Nejvhodnější je domácí tlačenka.

přidejte na:
JanaB

27. 02. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Ajaja
No, s rizotem to vyjma rýže nic moc společného nemá.

30. 12. 2012, 14:38

Chybí obrázek
zvláštne rizoto

11. 04. 2016, 18:03

Chybí obrázek
take čudne rizoto

06. 02. 2017, 11:38

Chybí obrázek
vyskúšané,ale velmi to už robiť asi nebudem

25. 09. 2017, 19:42

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.