Rizoto z tlačenky s cibulkou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
366
kalorií
0.0g
cukrů
34.0g
tuků
16.0g
bílkovin
Příprava
Rýži uvaříme v osolené vodě podle návodu. Než se nám rýže uvaří, tak oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a osmažíme trochu do růžova. Cibulku i s natí nakrájíme na kolečka a mrkev nastrouháme na větší nudličky. Na osmažené cibuli krátce orestujeme zelenou cibulku a mrkev. Přidáme na drobno nakrájenou tlačenku, sůl, pepř, prohřejeme a vmícháme uvařenou rýži.
Rizoto z tlačenky s cibulkou podáváme s kyselou okurkou, nebo červenou řepou.
Tip k receptu
Nejvhodnější je domácí tlačenka.
JanaB27. 02. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.