Rybí filé na paprikách

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
35min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

616 kalorií
1.0g cukrů
47.0g tuků
7.0g bílkovin


Příprava

Cibuli nakrájíme nadrobno. Filé omyjeme a osušíme. Obalíme je v hladké mouce, osolíme a opepříme a poté je opečeme zprudka po obou stranách a dáme odpočinout. Nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozehřátém oleji, přidáme na kostičky nakrájené papriky a utřený česnek, sůl a pepř. Zalijeme vínem a podusíme.
Filé dáme na talíř a přelijeme paprikovou směsí.

přidejte na:
Evík

06. 02. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Bezva recept. Jen jsem přidala kousek pálivé papriky a vemi jemně rybího koření.
Přidané ingredience: Rybí koření, pálivá paprika

06. 02. 2013, 12:12

palino
rybi korenie doda dobru prichut

13. 02. 2016, 14:00

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.