Rybí filé na paprikách
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
35min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
616
kalorií
1.0g
cukrů
47.0g
tuků
7.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli nakrájíme nadrobno. Filé omyjeme a osušíme. Obalíme je v hladké mouce, osolíme a opepříme a poté je opečeme zprudka po obou stranách a dáme odpočinout. Nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozehřátém oleji, přidáme na kostičky nakrájené papriky a utřený česnek, sůl a pepř. Zalijeme vínem a podusíme.
Filé dáme na talíř a přelijeme paprikovou směsí.
06. 02. 2013
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: Rybí koření, pálivá paprika
maruskaji 06. 02. 2013, 13:12
© 2024, Railsformers s.r.o.