Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rybí filé v rajské šťávě

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
666 kalorií 0.0g cukrů 37.0g tuků 66.0g bílkovin

Příprava

Mírně rozmražené filé podusíme doměkka ve vlastní šťávě. Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme hladkou mouku a mletou sladkou papriku. Připravíme světlou jíšku, kterou rozředíme mlékem a asi 5 minut povaříme. Přilijeme rajčatovou šťávu, osolíme, okyselíme citronem dle chuti a precedíme na rybu. Podáváme s těstovinami.


Přidat na Pinterest
Hloušková

12. 01. 2011, Recept navštíven: 1487x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře