Rybí filé v rajské šťávě

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

666 kalorií
0.0g cukrů
37.0g tuků
66.0g bílkovin


Příprava

Mírně rozmražené filé podusíme doměkka ve vlastní šťávě. Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme hladkou mouku a mletou sladkou papriku. Připravíme světlou jíšku, kterou rozředíme mlékem a asi 5 minut povaříme. Přilijeme rajčatovou šťávu, osolíme, okyselíme citronem dle chuti a precedíme na rybu. Podáváme s těstovinami.

přidejte na:
Hloušková

12. 01. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
majka
chuťovo dobré

10. 05. 2018, 21:10

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.