Rybí rolka
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
35min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
416
kalorií
0.0g
cukrů
40.0g
tuků
13.0g
bílkovin
Příprava
Rybí filety omyjeme a osušíme ubrouskem. Pokapeme je citronovou šťávou, lehce osolíme, opepříme a necháme chvíli odpočinout. Strouhaný sýr promícháme s nasekanou petrželkou a směsí potřeme připravené filety. Stočíme je do ruličky, spíchneme jehlou a dáme do pekáčku vymazaného olivovým olejem. Zalijeme je bílým vínem, pokapeme zbylým olejem a v předehřáté troubě pečeme asi 25 minut. Podáváme s vařenými bramborami.
Evík31. 01. 2013
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: špetku rybího koření
maruskaji 07. 02. 2013, 22:42
© 2024, Railsformers s.r.o.