Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rychlá čína

Rychlá čína
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 30min , porce

192 kalorií, 0.0g cukrů, 13.0g tuků, 4.0g bílkovin

Příprava

Cibuli nakrájíme na nudličky a dozlatova osmažíme na oleji. Přidáme nakrájené kuřecí maso a smažíme, dokud maso nezměkne. Přidáme vodu, čínskou zeleninovou směs, rajčatový protlak, mletou papriku, pepř a sůl dle chuti. Vše důkladně promícháme a dusíme 10 minut.

Milena

08. 06. 2009, Recept navštíven: 3931x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rychlá čína

Rychlá čína

Cibuli nakrájíme na nudličky a dozlatova osmažíme na oleji. Přidáme nakrájené kuřecí maso a smažíme, dokud ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rychlá čína Link-arrow
Thumb

Bramborové hranolky

Brambory omyjeme, oškrábeme a nakrájíme na hranolky (středně silné proužky). Nakrájené hranolky opláchneme ...

Thumb

Bramborové krokety

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody a v...

Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...

Thumb.21521

Těstoviny vařené

Do osolené vroucí vody nasypeme těstoviny. Ihned je zamícháme, aby se těstoviny nepřichytily na dno nádoby...


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star
S "čínou", jakožto typem kuchyně, to nemá nic společného a nezachrání to ani čínská zelenina

02. 12. 2012, 13:11

Přidat komentář
Barbora Dvouletá
je to jiste velice jednoduché

Barbora Dvouletá 16. 08. 2009, 18:32

janulkam
Protlaku stači 2-3 lžíce, aby to nebylo moc kyselé

janulkam 25. 10. 2009, 14:19

Sonia
Nechybí Vám v ingrediencích ten protlak????

Sonia 27. 06. 2011, 11:10

palino
vcelku dobre

palino 15. 08. 2016, 20:36

Facebook komentáře