Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rychlá kuřecí pepřová jatýrka

Rychlá kuřecí pepřová jatýrka

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
654 kalorií 0.0g cukrů 39.0g tuků 61.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí jatýrka očistíme, opláchneme pod tekoucí vodou a osušíme, pak je překrojte na kousky. Rozehřejem olej, na kterém zpěníme jemně pokrájenou cibulku. Když je cibulka hotová, přidáme jatýrka, která krátce (max. 1O minut) podusíme, občas je promíchneme. Jatýrka opepříme, podlijeme vývarem a asi dalších 10 minut je podusíme. A opšt občas promíchneme. Když jsou jatýrka téměř hotová, přidáme jíšku a teprve nyní jatýrka osolíme. Na závěr vmícháme petrželku. Podávat tato jatýrka můžeme s rýží, ale i s houskovým či bramborovým knedlíkem, také s chlebem.


Ajaja

26. 05. 2010, Recept navštíven: 2255x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře