Chybějící obrázek

Rychlá kuřecí pepřová jatýrka

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

654 kalorií
0.0g cukrů
39.0g tuků
61.0g bílkovin


Příprava

Kuřecí jatýrka očistíme, opláchneme pod tekoucí vodou a osušíme, pak je překrojte na kousky. Rozehřejem olej, na kterém zpěníme jemně pokrájenou cibulku. Když je cibulka hotová, přidáme jatýrka, která krátce (max. 1O minut) podusíme, občas je promíchneme. Jatýrka opepříme, podlijeme vývarem a asi dalších 10 minut je podusíme. A opšt občas promíchneme. Když jsou jatýrka téměř hotová, přidáme jíšku a teprve nyní jatýrka osolíme. Na závěr vmícháme petrželku. Podávat tato jatýrka můžeme s rýží, ale i s houskovým či bramborovým knedlíkem, také s chlebem.

přidejte na:
Ajaja

26. 05. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář