Rychlá kuřecí pepřová jatýrka
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
654
kalorií
0.0g
cukrů
39.0g
tuků
61.0g
bílkovin
Příprava
Kuřecí jatýrka očistíme, opláchneme pod tekoucí vodou a osušíme, pak je překrojte na kousky. Rozehřejem olej, na kterém zpěníme jemně pokrájenou cibulku. Když je cibulka hotová, přidáme jatýrka, která krátce (max. 1O minut) podusíme, občas je promíchneme. Jatýrka opepříme, podlijeme vývarem a asi dalších 10 minut je podusíme. A opšt občas promíchneme. Když jsou jatýrka téměř hotová, přidáme jíšku a teprve nyní jatýrka osolíme. Na závěr vmícháme petrželku. Podávat tato jatýrka můžeme s rýží, ale i s houskovým či bramborovým knedlíkem, také s chlebem.
Ajaja26. 05. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.