Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rychlá zeleninová praženice

Rychlá zeleninová praženice
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 5min
Celkový čas: 10min , porce

256 kalorií, 28.0g cukrů, 16.0g tuků, 15.0g bílkovin

Příprava

Ve woku opečeme na oleji utřený česnek a chilli papričku nakrájenou na kolečka.
Za minutu přidáme zeleninu a opékáme 2-3 minuty. Poté zakápneme sójovou omáčkou a chilli omáčkou a pořádně zamícháme.
Po 2-3 minutách je hotovo.

Bulb Tip k receptu

Zeleninu můžeme vybrat podle chuti.

sonizna

11. 02. 2016, Recept navštíven: 455x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rychlá zeleninová praženice

Rychlá zeleninová praženice

Ve woku opečeme na oleji utřený česnek a chilli papričku nakrájenou na kolečka. Za minutu přidáme zelenin...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rychlá zeleninová praženice Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutná zeleninová praženica

12. 02. 2016, 10:07

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
praženiva velmi dobra

12. 05. 2016, 11:45

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná praženica

22. 05. 2016, 18:51

Přidat komentář
katka16031
trochu ina praženica ale dobrá

katka16031 12. 08. 2016, 19:45

Facebook komentáře