
Rychlý tiramisu dezert
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Nejprve vyšleháme mascarpone s cukrem. Postupně pak přidáváme vaječný likér. Nakonec lehce vmícháváme jemně čerstvě vyšlehanou šlehačku.
Uvaříme si silnou kávu, kterou necháme vychladnout. Po vychladnutí do ní přidáme trochu likéru Amaretto. Touto kávou lehce poléváme polovinu cukrářských piškotů. Druhou část piškotů potíráme vyšlehaným krémem. Položíme na ně vrstvu namočených piškotů, navršíme opět krém. Ten posypeme kakaem, můžeme dozdobit lístky máty a dáme do lednice vychladit a ztuhnout, ideálně přes noc.
19. 05. 2009
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Ajaja 23. 09. 2012, 10:59
Přidané ingredience: Maraschino
maruskaji 01. 03. 2013, 06:45

katka16031 08. 11. 2015, 16:39

palino 17. 08. 2016, 20:01

Svetlana 12. 09. 2016, 13:53

hanka 12. 10. 2016, 19:41

dušanka 27. 05. 2019, 18:24

majka 07. 06. 2019, 19:30