Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Sádlové housky z domácí pekárny

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 30min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 2h 0min , porce

2704 kalorií, 10.0g cukrů, 15.0g tuků, 64.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Do pekárny vložíme suroviny ve stejném pořadí, jak je uvedeno v ingrediencích, a zapneme program těsto. Pekárnu necháme jenom těsto vymíchat, NE KYNOUT. Těsto rozdělíme na stejné díly, ze kterých vytvoříme housky - 3 válečky splétáme dohromady – (eventuelně rohlíky) a kynout necháme cca 1 hodinu na plechu vyloženém pečícím papírem. Před pečením potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme solí a kmínem.

Bulb Tip k receptu

Konce pletýnek posuneme dolů, aby se neotvíraly.

heleen1

08. 10. 2009, Recept navštíven: 3999x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Sádlové housky z domácí pekárny

Sádlové housky z domácí pekárny

Do pekárny vložíme suroviny ve stejném pořadí, jak je uvedeno v ingrediencích, a zapneme program těsto. Pek...

Zobrazit všechny podobné recepty k Sádlové housky z domácí pekárny Link-arrow

Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star
moc dobré houstičky

25. 12. 2012, 22:47

maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám s mořskou solí a jelikož u nás je jich velká spotřeba tak dělávám častěji jen bulky.
Přidané ingredience: mořská sůl

13. 03. 2013, 17:56

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

15. 06. 2016, 12:13

Přidat komentář

Facebook komentáře