Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Salát z červeného zelí s jablky

Salát z červeného zelí s jablky

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 40min
Nutriční hodnoty
952 kalorií 0.0g cukrů 82.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Na hrubém struhadle nastrouháme zelí a uvaříme ho ve vroucí vodě do měkka. Jablka si nakrájíme na plátky a osmažíme je na másle na pánvi. Na pánev přidáme cukr a skořici. Vše smažíme, dokud není cukr zkaramelizován. Do mísy přendáme zelí a obsah pánve. Dochutíme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme. Vše důkladně promícháme.


Beruska64

09. 12. 2009, Recept navštíven: 2286x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře