Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Salát z máty, limetky a okurky

Salát z máty, limetky a okurky
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 15min , porce

30 kalorií, 7.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Okurku nakrájíme na kousky a dáme do misky.
Přidáme limetkovou šťávu, ocet a cukr. Pořádně promícháme, přikryjeme a dáme do lednice.
Těsně před podáváním přidáme mátu a chilli papričky.
Podáváme s vinným octem na dochucení.

Bulb Tip k receptu

Tento salát je nízkotučný a je to, jak označují angličani, side-salad – tedy salát stranou, k hlavnímu jídlu. Obsahuje pouze 63 kJ, 1 g bílkoviny, 3 g sacharidů, 0 g tuku na jednu porci.

sonizna

04. 01. 2016, Recept navštíven: 510x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Salát z máty, limetky a okurky

Salát z máty, limetky a okurky

Okurku nakrájíme na kousky a dáme do misky. Přidáme limetkovou šťávu, ocet a cukr. Pořádně promícháme, př...

Zobrazit všechny podobné recepty k Salát z máty, limetky a okurky Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý šalát

05. 01. 2016, 12:07

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
láavý šalát

05. 01. 2016, 12:51

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný šalát

24. 02. 2016, 10:46

Přidat komentář

Facebook komentáře