Sedmihradská kapusta
Obtížnost
Čas přípravy
0min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
2628
kalorií
0.0g
cukrů
40.0g
tuků
37.0g
bílkovin
Příprava
Údenú slaninu pokrájame na drobno a opražíme. Škvarky vyberieme a v masti ktorá sa vyškvarila , udusíme kapustu. Na masti zapeníme cibuľu, pridáme červenú papriku a mäso pokrájané na kocky opražíme, podlejeme vodou a udusíme ho do mäkka. Do zapekacej misy vymastenej masťou a vysypanej strúhankou dáme vrstvu udusenej kapusty a na to vrstvu udusenej ryže a na ňu vrstvu uduseného mäsa. Tak to ešte raz zopakujeme. Na vrch má prísť kapusta. Zalejeme smotanou a pečieme v rúre asi 45 minút. Podávame s chlebom.
Jozef06. 07. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.