Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Sedmihradská kapusta

Sedmihradská kapusta

Obtížnost Čas přípravy
0min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 0min
Nutriční hodnoty
2628 kalorií 0.0g cukrů 40.0g tuků 37.0g bílkovin

Příprava

Údenú slaninu pokrájame na drobno a opražíme. Škvarky vyberieme a v masti ktorá sa vyškvarila , udusíme kapustu. Na masti zapeníme cibuľu, pridáme červenú papriku a mäso pokrájané na kocky opražíme, podlejeme vodou a udusíme ho do mäkka. Do zapekacej misy vymastenej masťou a vysypanej strúhankou dáme vrstvu udusenej kapusty a na to vrstvu udusenej ryže a na ňu vrstvu uduseného mäsa. Tak to ešte raz zopakujeme. Na vrch má prísť kapusta. Zalejeme smotanou a pečieme v rúre asi 45 minút. Podávame s chlebom.


Jozef

06. 07. 2010, Recept navštíven: 2214x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný a dobrý recept na kapustu

16. 03. 2016, 10:18

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná kapusta

27. 05. 2016, 17:53

Přidat komentář

Facebook komentáře