Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Segedín ze sójového masa

Segedín ze sójového masa

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 5min
Nutriční hodnoty
258 kalorií 0.0g cukrů 4.0g tuků 15.0g bílkovin

Příprava

Sójové kostky nasypeme do mísy, rozdrobíme na ně zeleninovou kostku, pokapeme je sójovou omáčkou a zalijeme vroucí vodou, aby nasákly.
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme slité sójové kostky, posypeme je mletou sladkou paprikou a mletým kmínem a zalijeme vodou. Přidáme překrájené kysané zelí a vše pod pokdličkou vaříme asi půl hodiny. Zahustíme směsí hladké mouky a vody a povaříme ještě 15 minut.

Bulb Tip k receptu

Velmi vhodné pro malé děti


Dominika Schelle

02. 12. 2010, Recept navštíven: 2261x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star
nie zly segedin,da sa zjest

15. 12. 2016, 19:51

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
segedín zo sojoveho masa celkom chutný

12. 02. 2017, 20:20

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star
občas sa dá zjesť aj takýto segediňák

10. 03. 2017, 18:43

Přidat komentář
Thumb
Sojové kostky nejprve povařím 15 min.s masoxem nebo co je po ruce a sojovou omáčku, pak to připravuji jako masový guláš, je vynikající pro toho kdo má rád soju. pro chlapy tam přidám kousek masa na ovoňání.

naděžda 10. 07. 2011, 19:10

Facebook komentáře